![]() |
YILBAŞI PİYANGOSU DAĞITIYORUZ!
[IMG]http://www.hizliresim.com/2008/12/22/3053.jpg[/IMG]
[B][FONT=Tahoma][COLOR=#4169e1]PİYANGO OYUNU[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Tahoma][COLOR=#4169e1]BAŞVURU KONUSU[/COLOR][/FONT][/B] [CENTER][B][FONT=Tahoma]2009 Yılbaşı Çekilişi İçin HEMEN Biletlerinizi Kapın. [/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Tahoma]Yapmanız Gereken TEK Şey Bu Konuya "Bilet Aldım" Veya Buna Benzer Birşeyler Yazmak. Hakkınızın Yanmaması İçin Sadece 1 Mesaj Yazmalısınız.[/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Tahoma]Bilet Numaranız Yazdıgınız Mesajın Sağ Üst Köşesinde Bulunan [COLOR=red]PermaLİNK [/COLOR]Numarası Olacaktır. ([COLOR=red]İbare #1 - #2 - #3 ... Gibidir[/COLOR]) Mesela #15 Numaralı Mesajı Atan Kişinin Bilet Numarası 0015 Olacaktır[COLOR=red], [/COLOR][COLOR=red]Lütfen Numaranızı Unutmayın.[COLOR=#000000]Her Kullanıcımızın Bir Tane Bilet Hakkı Bulunmaktadır, Aynı Topic 'e İki Defa Yazarsanız Hakkınız Yanacak Biletiniz İptal Olacaktır.[/COLOR][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][COLOR=red][B][FONT=Tahoma][COLOR=red]Kazananlar Listesi Yine Aynı Alanda Duyurulacak Olup [/COLOR][U][COLOR=red]31.12.2oo8[/COLOR][/U][COLOR=#000000] Saat [/COLOR][U][COLOR=red]20:3o[/COLOR][/U][COLOR=#000000] 'dan Sonra Topicler Görevliler Tarafından Kapanacak ve Bilet Şatışı Durdurulacaktır.[/COLOR][/FONT][/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=red][B][FONT=Tahoma]**[COLOR=#000000] Kazananlar sivaslilar.net[/COLOR][/FONT][/B][/COLOR] [B][FONT=Tahoma][COLOR=red][COLOR=#000000]Yönetimi İçerisinden Seçilmiş Bir NOTER Ekibi Tarafından Adminlerinin [/COLOR][B][FONT=Tahoma][COLOR=black][B]Eşliğinde Yapılacak Bir Kura İle Tespit Edilecektir.[I][COLOR=#ff0000]Oyun [U]TAMAMEN[/U] Eğlence Amaçlıdır Katılım Ücreti vs Gibi Durumlar Söz Konusu Değildir, Oyuna TÜM Üye Gruplarımız, HERKES Katılma Hakkına Sahiptir, Sadece Bu Konu Altına Mesaj Yazmanı YETERLİ Olacaktır.[/COLOR][/I][/B][/COLOR][/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][B][FONT=Tahoma][COLOR=red][I][B][FONT=Tahoma]Herkesi Davet Ediyoruz, İyi Eğlenceler[COLOR=red]...[/COLOR] [/FONT][/B][/I][/COLOR][/FONT][/B][/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][COLOR=red][B][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma][COLOR=black]Bu Eğlence Amaçlı Bir Oyundur Kazananlara Katılım İçin Ücret vs İstenmeyeceği Gibi, Kaznanlarada Ödül Listesinin Haricinde Bir Ödül Verilmeyecektir.[/COLOR][/FONT][/B][/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Tahoma][COLOR=red][B][B][B][FONT=Tahoma][COLOR=black][B][FONT=Tahoma][COLOR=black]Bilginize[/COLOR][COLOR=#ff0000]...[/COLOR][/FONT][/B][/COLOR][/FONT][/B][/B][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [B][FONT=Tahoma]Kazananlar Listesi Yılbaşı Gecesinden Sonraki 4-5 Gün İçerisinde Açıklanacaktır. Bu Alana Ayrı Bir Konu İle Kazananları Yazacağım[/FONT][/B] |
Cevap: YILBAŞI PİYANGOSU
[B]İlk bilet benden hadi bakalım yeni yılın şans getirmesi dileğiyle....[/B]
|
Bir de biz alalım bari.
Çıkmaz ama napalım umut işte.:) |
Bilet alma, biletsiz de kalma. Ben de alayım bir tane...
|
5 uğurlu rakamım.Haydi hayırlısı :)
________________________________ |
Benim ugurlu sayim 7, bana zaten cikmaz ama bir biletde bana ver Kronick, ücreti kredi kartimdan tahsil et.
|
[B]Gerçekte bilet almıyorum, buradan şansımızı deneyelim. :)[/B]
|
Bir bilette ben rica edebilirmiyim :)
Banada 8 numara düştü şansıma :) |
[B]benim ugurlu sayilarimdan biri :D 9 mus
ben bunu alayim :D[/B] |
Cevap: YILBAŞI PİYANGOSU DAĞITIYORUZ!
bir bilet te ben alayım .........................
aslında 9 no yu alsam daha iyi idi ama kısmet işte |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:30. |