![]() |
BAYRAK ŞAİRİMİZ SİVAS'TA ANILDI
ARİF NİHAT ASYA BUGÜN ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE SİVAS SİFAHOD BŞK.AHMET AYIK VE ÜYELERİ İLE ŞAİR ARAŞTIRMACI YAZAR SABİHA SERİN TARAFINDAN ANILDI
5 Ocak tarihinde kaybettiğimiz Bayrak Şairimiz Arif Nihat Asya ölüm yıldönümünde Sivas’ta Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halk Oyunları SİFAHOD başkanı Ahmet Ayık, derneğin program ve sanat danışmanı Murat Tanrıverdi ve üyeleri, dernek üyesi Sivaslı Şair Araştırmacı Yazar Sabiha Serin tarafından rahmet ve saygı ile anıldı. Şusiyad Başkanı Şair Yazar Gazeteci Hikmet Okuyar’ın 5-11 Ocak tarihlerinin Arif Nihat Asya Şiir Etkinlikleri Haftası olması için Türkiye çapında başlattığı kampanyaya Sivas’ta Sabiha Serin öncülük etmiş ve üyesi olduğu Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halk Oyunları Derneği (SİFAHOD) başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı toplantıda kampanyayı duyurmuş ve dernek başkanı ve üyelerinden tam destek almıştır. Bu konu ile ilgili haber bugün 5.Ocak 2009 günü saat 20.00 Haber bülteninde Sivas’ın yerel Televizyonu olan Sivas Radyo Televizyonu SRT den Dernek Başkanı Ahmet Ayık ve Şair Araştırmacı Yazar Sabiha Serin’in dernek binasındaki Arif Nihat Asya’yı anma konuşmaları verilecektir. Sabiha Serin’in bu kampanyaya verdiği özverili desteği Sivas’ta görsel ve yazılı basında bugün yer almıştır. BU KONUYA YER VEREN SİVAS’TAKİ GÖRSEL VE YAZILI BASIN LİSTESİ Sivas Radyo ve Televizyonu SRT : [url]www.sivassrt.com[/url] 5.1.2009 günü bugün Saat 20.00 de Haber programında yer verecektir, İnternetten izlenebilecek… Ayrıca bu konu ilgili haber 5.Ocak 2009 tarihinde Sivas’ta yazılı basında aşağıdaki gazetelerde geniş olarak yer almıştır. BİZİM SİVAS GAZETESİ PUSULA GAZETESİ HAKİKAT GAZETESİ 4 EYLÜL GAZETESİ DEMOKRAT GAZETESİ ANADOLU GAZETESİ TÜM KÜLTÜR SANAT DOSTLARI İLE ŞİİRSEVENLER TARAFINDAN TAKİBİNİ ARZ EDER İYİ SENELER DİLERİZ. SİVASLI EFSANE ŞAİR SABİHA SERİN SİVASŞAT BAŞKANI SİVAS [email]sabiha_serin@mynet.com[/email] |
Cevap: BAYRAK ŞAİRİMİZ SİVAS'TA ANILDI
Bilgileriniz ve paylaşımınız için teşekkür ederiz Sabiha hanım.
. |
[B]5 Ocak tarihinde kaybettiğimiz Bayrak Şairimiz Arif Nihat Asya ölüm yıldönümünde rahmet ve saygı ile anıyorum ayrıca Sivas’ta Sivas Fasıl Heyeti Aşıklar ve Halk Oyunları SİFAHOD başkanı Ahmet Ayık, derneğin program ve sanat danışmanı Murat Tanrıverdi ve üyeleri, dernek üyesi Sivaslı Şair Araştırmacı Yazar Sabiha Serin 5-11 Ocak tarihlerinin Arif Nihat Asya Şiir Etkinlikleri Haftası olması için bu projeye destek verdikleri için taktirle karşılıyorum emeği gecen herkesi kutlarım [/B]
|
[B]Ey,mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
Kızkardeşimin gelinliği,şehidimin son örtüsü! Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım. ...[/B] üstadımız için böyle bir etkinlik yapan herkese teşekkürler.... RUHU ŞAD OLSUN |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:12. |