![]() |
Sizce Türkiye`nin en büyük sorunu nedir?
[B][I][COLOR="Red"]Sizce Türkiye`nin en büyük sorunu nedir?[/COLOR][/I][/B]
[B][COLOR="Black"]1. Dışa bağımlılık 2. Terör 3. Halkın bilinçsizliği 4 .Eğitimin kalitesiz ve düşük olması 5. Yolsuzluk 6. İşsizlik 7. Demokrasinin tam olarak işlememesi 8. Siyasi istikrarsızlık 9. Yeni neslin yabancılaştırılması 10. Ekonomik kaynakların kullanılamaması 11. Gelenek, görenek ve adetlerimizin unutulması 12. Ekonominin kötü olması 13. Milliyetçi duyguların unutulması 14. Hak ve özgürlüklerin yeterince verilmemesi 15. Adam kayırmalar 16. Enflasyon 17. Jeopolitik önemimizin kullanılamaması 18. Suç oranlarının artması 19. Yatırımın az olması 20. Diğer (mesajınızda belirtin) [/COLOR][/B] |
Cevap: Sizce Türkiye`nin en büyük sorunu nedir?
SİYASİ İSTİKRARSIZLIKK......................
|
Hepsini de işaretledim.
Ama en önemlisi şuan işsizlik bence.. İş olunca,halkın refah seviyesi artar,refah seviyesi arttıkça,biliçlenir,biliçlendikçe teröre aman vermez,teröre aman vermedikçe dışa bağımlı kalmayız ve kaynaklarımızı verimli kulanırız.. |
YİĞİTER ARKADAŞIM ÇOK HAKLI ASLINDA SORUNLARIN HEPSİ BAĞLANTILI BİRKAÇI ÇÖZÜLSE HEPSİ ÇÖZÜLECEK
|
valla hep birbirinden sorun ilk olarak sorun eğitimsizlik...
|
[B]Benim şahsi kanaatimce Ekonomik kaynakların kullanılamaması[/B]
|
bence turk halkı cok bılıncsız bıraz bılınclı olunsa bu ulkenın durumu daha farklı olurdu
|
n önemlisi kültürden uzak bir toplum olduk...:
nüfusumuz 70 milyon ençok satan gazete 600 bin.o da fikir gazetesi değil magazin ve haydar dümen sayfası için satılıyor.kitap okumada çook gerilerdeyiz.TV de abuk sabuk programlar gözde.fatih ürek,ahu tuğba,aydın sanatçı!en çok sevilen şarkılar:şakşuka,arabada beş evde onbeş, vs. eğitim rezalet.12 zayıfı olan öğrenci sınıf geçiyor.sistem çökmüş.(zaten sistem yoktu |
EREZYONA UĞRATILMIŞ YOZLAŞTIRILMIŞ TOPLUM OLDUK.....:
büyük bir sorun var aslında ortada; dost bildiğin; ya da kapı komşun ... kim biliyor musun? Emperyalist güçlerin Türkiye üzerinde oynadığı yeni bir oyun. yozlaşmaya uğramış bir toplum yaratmak (gelenek ve göreneklerini terk eden, yıllarca değerlerimiz diye taşıdıklarımızı değersizleştiren) ve bu toplumu kendi amaçları doğrultusunda yönetmek. en kötüsü de içteki düşmanlar, Yüce Atatürk'ün bizi uyardığı gibi, yönetimdeki kuklalar |
[B]Hangisini ayırt edelim ki hepside var bende hepsini işaretledim....[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:20. |