Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Erkekler icin: Bir Bayana Daha Önce Hiç El Kaldırdınız mı ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=23516)

Nazligül 06.01.2009 15:03

Erkekler icin: Bir Bayana Daha Önce Hiç El Kaldırdınız mı ?

[COLOR="Red"][B][I]Bir Bayana Daha Önce Hiç El Kaldırdınız mı ?[/I][/B]

[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]1. Kaldırmadım - Kaldırmamda
2. Kaldırdım - Gekekirse Gene Kaldırırım
3. Yorum yok[/COLOR][/B]

TracyMcGrady58 06.01.2009 16:10

Cevap: Erkekler icin: Bir Bayana Daha Önce Hiç El Kaldırdınız mı ?

Benim gibi efendi bir cocuk bir bayana hic el kaldirir mi :D kaldirmadim kaldirmamda

seva 06.01.2009 16:23

[QUOTE=TracyMcGrady58;358767]Benim gibi efendi bir cocuk bir bayana hic el kaldirir mi :D kaldirmadim kaldirmamda[/QUOTE]

helal kardeşim delikanlı erkek kaldırmaz helal..

ramazan_d 06.01.2009 17:36

bir bay olarak bayana el kaldımak bence kendime yakıştıramam el kardırma eski çağlarda kaldıı

HaKaaN 07.01.2009 00:48

BAYANA EL KALDIRACAK KADAR ALÇALMADIK..ÇOK ŞÜKÜR

çılgın_türk 07.01.2009 02:32

kaldırdım tabi gerekirse gene kaldırırım :D

ofgurleyuk78 07.01.2009 11:37

Ne biçim bir konu başlığı. Sanıyorum bu konuyu açan da bir bayan. Gerçek yaşamda var olsa da (kendini bilmez aciz insanlar) kadınlarımızı aşağılayan aciz ve düşkün gösteren böyle bir görüş üzerinde yorum yapılması bile üzüyor insanı. Bayan arkadaşlar okuyun bilginizi ve kültürünüzü artırın. Mali yeterliliğinizi kazanın. Bakın bakalım size kimse el sürebiliyor mu?

ofgurleyuk78 07.01.2009 11:40

[QUOTE=berat.demir;359244]Bir bayanın sorumluluğu bendeyse eğer o nu mutlu etmek benim en büyük vazifemdir. O nu kimseye muhtaç etmeden ve kimseye imrendirmeden yaşatmak bir erkeğin görevidir diye düşünüyorum. Bayanlar ağır olmalı, ağırlığını bilmeli.

El kaldırma meselesine gelince bağırıp çağırdığım çok olmuştur ama el kaldırmadım. Çoğu zaman da bakışlarımın sertliğinden dert yanarlardı. :)[/QUOTE]

Berat Demir kardeşim diyorsun ki "bir bayanın sorumluluğu bendeyse......" sanırım bu cümleniz kadına bakış açınızı gösteriyor.Sanırım kadınlarımız kendi sorumluluğunu taşıyabilecek onur ve güce sahiptir.
Saygılarımla.

ofgurleyuk78 07.01.2009 11:42

[QUOTE=çılgın_türk;359162]kaldırdım tabi gerekirse gene kaldırırım :D[/QUOTE]

Bayağı öğünüyorsun kardeşim çok iyi yapmışsın. Gücün yetmiş .

dark_yamtar58 07.01.2009 11:57

Burası Atatürk Türkiyesi bu memlekette Erkek neyse kadın da o ayni haklara sahipçAma kadınlarımızın bu haklarını bilmemesi onları baskılara dayağa boyun eğmek zorunda bırakıyor.
Kadını dövmek tokat atmak bunlar artık benim ülkemde tartışılmamalı.
Bu saydığım şeyler Şeriatın kendi çemberi içinde çember sakallı fanilerin kanunları hep kendinden yana işleyerek kadınlara her türlü mezalimi yapma hakkına kavuşmuşlardır.
Gecelik Nikahlar 4.5.6 ya varan evlilikler sübyan yaştaki kızların hali vakti yerinde olanlarla evlendirilmesi bunlar yine islam da yeri var diye yapılan şeylerdir.İslamda böyleşeylerin kesinlikle yeri yok İslamiyet cahiliye devrinde kadına ve canlı canlı gömülen kız çocuklarına bile merhametli olmuştur.
Bizim memleketimizi de bu anlayışlarla yönetilen ülkeler konumuna getirmek istiyorlar ama akıllı Türk anaları bu tuzağa düşmeyecektir.Kadına anama verdiğim değeri veremem belki ama ana olduğu için ana olabileceği için saygımı sevgimi onlardan hiç eksik etmem.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:38.