![]() |
Genç sivaslılar israil konsolosluğuna yürüyor.
Sevgili arkadaşlar kağıthane sivaslılar derneği gençlik kolları olarak filistinde şehid olan kardeşlerimiz için istanbuldaki israil konsolosluğuna yürüyüş düzenliyoruz istanbul içinde olan tüm hemşehrilerimizi yanlarında en az üç kişiyle kardeşlerimizi desteklemeye davet ediyoruz. Allah rızası için katılalım çünkü bu zulme can veren minik çocuklara yapılan soykırıma sessiz kalamayız. hareket yeri sanayi mahallesi merkez camii önü 4.levent/istanbul saat:22:00 da yürüyüşümüze başlayacağız.
İRTİBAT: 0538 612 53 55 YAKUP YUSUF DOĞANAY gençlik kolları başkanı |
Cevap: Genç sivaslılar israil konsolosluğuna yürüyor.
[COLOR="Green"][B]
İstanbul'da o kadar sivaslı var diye övünüyoruz. Şöyle ellerinde sivaslılar pankartlarıyla göremedik daha. Hadi görelim kalabalığı inşallah. [/B][/COLOR] |
yaw o saat çok gec erken olsa gelirdim ben anadolu yakasında oturuyorum
|
[B][COLOR="Navy"]filistin için yürüyorsunuz. sadece sivaslılar gelsin diyorsunuz :S:S[/COLOR][/B]
|
arkadaşlar hepinize teşkkürler bu yürüyüş sadece sivaslıların davet edildiği bir yürüyüş değil sivasımızın web sitelerinde yaptığımız duyurular bu şekilde sadece diğer duyurular tüm halkımıza yönelik bunu göz ardı etmeyelim birde saatin geç olma sebebi konsolosluğun önündeki eylemlerin 22 den sonra başlamasıdır gelemeyen arkadaşların gelebilecek durumdaki arkadaşlarına haber verip yönlendirmeleride yeterli olacaktır.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:32. |