![]() |
evlenmek isteyenler buraya
h.g bekar kardesım bak sımdı dunyalar guzelı bırısı senı beklıyor burda cokısrar ettı bana bende ekledım resmını
buda dıp notu ben 20 yaşında genç ve güzel bir kızım. Fakat çok çekingenim. O yüzden bu yola başvurdum.Birçok sosyal aktiviteye katılmak istiyorum artık. Dünyayı tanıyıp her yeri görmek istiyorum ve bu amaçla koca arıyorum. Lütfen ciddi olanlar başvursun. Pişman olmayacaksınız KIZI GÖRMEK İÇİN noktaları takip edin . . . . .. ... . . . . . . . . . . . . . .. . BEKLE HAYATIYIN KADININI GORECEKSIN SABRET OLE ACELE YOK . . .. . . . . . . . .. . . . .. . .. . . . .. .. . . .. . . . .. . . . .. . AZ KADI SABIR . . .. . . . . . . . . . .. . . . .. . . .. . . .. . . . .. . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . .. . . . . . . . . .. . .. . .. . . .. . . .. . .. . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . İSTE BURDAYMIS :) [IMG]http://img230.imageshack.us/img230/3811/jsj4bcfe0.gif[/IMG] ALLAH MESUT ETSIN :) mutluluklar dılerım sızlere |
Cevap: evlenmek isteyenler buraya
[B]hahaha süper yaaa :D
ilk gördügümde cook korktum hahahahahahah :D :D :D cook güzel cidden :D[/B] |
[QUOTE=sivassporlukiz;360394][B]hahaha süper yaaa :D
ilk gördügümde cook korktum hahahahahahah :D :D :D cook güzel cidden :D[/B][/QUOTE] rica ederım ne demek amme hızmetı verıyoz :) afiyet olsun :D |
kardeşim yanlış anlama ama ben burda o görüntüdeki , bu durumdaki insanlarla dalga geçildği hissine kapıldım sence yanlışmıyım ....
|
[QUOTE=çılgın_türk;360398]kardeşim yanlış anlama ama ben burda o görüntüdeki , bu durumdaki insanlarla dalga geçildği hissine kapıldım sence yanlışmıyım ....[/QUOTE]
yanlıssın bu tamamen kendımın yapmıs oldugu bır gıf resmı yanı ole bır durum soz konusu deıl bu sadece bır hayal urunu ok mı kardesım |
tamm kardeşim.... .... eyvallah....
|
[QUOTE=çılgın_türk;360402]tamm kardeşim.... .... eyvallah....[/QUOTE]
amanc eglenmek ıcın ama lımon sıktın sen neyse |
limon sıkmayı severim ...........
|
belli sen bu sekılde devam et :)
|
Süper kızı çok beğendim, Teşekkürler.
[QUOTE=bulutum58;360389]h.g bekar kardesım bak sımdı dunyalar guzelı bırısı senı beklıyor burda cokısrar ettı bana bende ekledım resmını buda dıp notu ben 20 yaşında genç ve güzel bir kızım. Fakat çok çekingenim. O yüzden bu yola başvurdum.Birçok sosyal aktiviteye katılmak istiyorum artık. Dünyayı tanıyıp her yeri görmek istiyorum ve bu amaçla koca arıyorum. Lütfen ciddi olanlar başvursun. Pişman olmayacaksınız Süper kızı çok beğendim, teşekkürler KIZI GÖRMEK İÇİN noktaları takip edin . . . . .. ... . . . . . . . . . . . . . .. . BEKLE HAYATIYIN KADININI GORECEKSIN SABRET OLE ACELE YOK . . .. . . . . . . . .. . . . .. . .. . . . .. .. . . .. . . . .. . . . .. . AZ KADI SABIR . . .. . . . . . . . . . .. . . . .. . . .. . . .. . . . .. . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . .. . . . . . . . . .. . .. . .. . . .. . . .. . .. . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . İSTE BURDAYMIS :) [IMG]http://img230.imageshack.us/img230/3811/jsj4bcfe0.gif[/IMG] ALLAH MESUT ETSIN :) mutluluklar dılerım sızlere[/QUOTE] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:08. |