![]() |
Sivasspor turu geçeceğinden emin
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, çeyrek finalde eşleştikleri Galatasaray'ı eleyeceklerine inandığını söyleyerek, “Sivasspor ligde mücadele verdiği bir takımla eşleşti. Galatasaray'a başarılar diliyorum, fakat Sivas-spor'un da Galatasaray'ı eleyeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.
|
Cevap: Sivasspor turu geçeceğinden emin
[B]insallahhhhhhhhhh
dualarimiz sivvassporla BU SENE SAMPIYON ANDOLUDAN ;)[/B] |
[B]Sivassporumuzun yenemeyeceği takım yoktur GS niye yenmesin ben GS ye başarılar diilemiyorum ne hali varsa görsün bu mactan galip ayrılan taraf biz olacağız inşallah Sivassporumuza başarılarının devamını dilyorum[/B]
|
Kupa maçları daha farklı sonuçlarla bitebiliyor. Bu maçında çok farklı bir atmosferde geçeceğini tahmin ediyorum. Şu gerçeği kabul edelim rakibimiz Türkiye'nin en güçlü takımlarından biri ve bu takıma karşı lig tede fazla üstünlüğümüz olmayan bir takım.
İnşallah İstanbul'da alacağımız bir bereberlik ve Sivas'tada galibiyetle turu geçen taraf biz oluruz. Biz hep ilklerin takımıyız, bir ilke daha imza atıp camiamızı sevince boğacaklarına inanıyorum. Başarılar diliyorum. . |
istanbulda oturan hemşolar maca gidecek varmı ben gitmeyi düşünüyorum !!!
|
inanıyorumki eleyecek....
|
G.S. mağlubiyetinin acısıyla saldıracak.. Mehmet Yıldız ve Balili kontra ile işi bitirecek. İstanbulda da yeneceğiz.
|
[B]hadi hayırlısı inşallah eleyecek sivasspor başkana katılıyorum[/B]
|
[B][COLOR="Red"]Sampiyooonn Sivaaaaaaaasssssssssssssssssss :D :D :D
Kirmizi Beyazzz Sampiyon Sivasssssssssssss :D[/COLOR][/B] |
HEM LİGDE HEMDE KUPADA CİNCONUN KORKULU RÜYASIYIZ!!!
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:01. |