![]() |
ANLAMAZSIN SEN(apo'ya yazdım)
Bunu ister uyarı say isterse tehdit
Hep düşmandık hepde düşmanız bil ve git Sınırlarımız için can verir her yiğit Anlamazsın sen,ne bilir bu duyguları it Kalleştir menfaat için değerini satan Ecdadımızdır toprak için şimdi toprakta yatan Kanla alındı ancak kanla kaybedilir vatan Anlamazsın sen,şimdi utanabilirsen utan Her köşesi başka güzel,her yeri cennet Atalarımız kanla almış şimdi bize emanet Kadınlarımızda bilir,onlar için en kıymetli zinet Anlamazsın sen,acizsin!Yapabildiğin tek şey ihanet Ayyıldızım hep göklerde dalgalanacak Bu vatan yıkılmaz,bu böyle algılanacak Cezasız kalmaz,ihanet edenler asılacak Anlamazsın sen,kahpelik yakışır sana ancak Gün gelince verilir canlar işlemez torpil işlemez hatır Bil ağlamaz şehidin anası ama yüreğini acıtır Tarihe kanla destan yazıldı,aç oku satır satır Anlamazsın sen,çünkü sadece sürdüğün yere gider katır Adresimiz TÜRKİYE,vatana çıkar her yolumuz Bir karış toprağına feda olsun ayağımız,kolumuz Bu yükü kaldırmak için herkes verir omuz Anlamazsın sen,yağdan başka neye yarar domuz KANGALLIM selam eder zalim zulmünü kırana Yolumuzu cizmiş,başlar feda ALLAHA KURAN'A Lanet olsun teröristin namazını kılana Anlamazsın sen,sürüneceksin çünkü sürünmek yakışır yılana |
Cevap: ANLAMAZSIN SEN(apo'ya yazdım)
[COLOR="Blue"]Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!![/COLOR] [COLOR="Red"](alıntı)[/COLOR] |
süper olmuş da bunu da anlamazki gavur tohumu
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"][RIGHT]ALLAH ALLAH GARDAŞIM ELİNE KOLUNA SAĞLIK BU ŞİİRİ HEMEN NOTERLETMELİSİN YOKSA KAPARLAR BENDE DEMESİ HEYTTTTTT BE KİMİN TOPRAĞA[/RIGHT][/COLOR][/FONT]
|
[QUOTE=ebubekir çakmak;370285][FONT="Arial Black"][COLOR="Black"][RIGHT]ALLAH ALLAH GARDAŞIM ELİNE KOLUNA SAĞLIK BU ŞİİRİ HEMEN NOTERLETMELİSİN YOKSA KAPARLAR BENDE DEMESİ HEYTTTTTT BE KİMİN TOPRAĞA[/RIGHT][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
tanıdıgın noter varmı ebubekir :) |
hakikaten çok güzel inanki ünlü biri olsaydın bu dillerden düşmezdi imkanın varsa tescil et
|
[QUOTE=yusufulku58;370298]hakikaten çok güzel inanki ünlü biri olsaydın bu dillerden düşmezdi imkanın varsa tescil et[/QUOTE]
saol bea hemşom.ALLAH razı olsun.bunlar samimi dilekleriniz ve şunu bilin zaten bu şiirde samimiyetin ürünü!!!! |
paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık
|
[B]Güzel bir anlatım ile vermiş olduğunuz ver yansın var.Muazzam bir akış bulunmakta Teşekkür ederiz güzel paylaşım.[/B]
|
Yiğit olanın lokması cana azıktır beyler
Kimse bana söylemesin buna yazıktır beyler Soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler Bunların soyu bozulmuş türk'e düşman göbekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız Oğuz size yar olmadı budüz idi adınız Senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz Suyunuzu keseceğiz dağlardaki gölekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten İhanete yar mı olur, yüce dağların karı Üstünüze zalım geldi bu senenin baharı Deli poyraz gibi vurdu öksüzlerin kaharı Eleneceksiniz beyler ince ince elekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Dağlar, taşlar bu ovalar bilin ki türk'ün yurdu Aslımız insan neslidir türk'e semboldür kurd'u Soyu ermeni olanlar nerden bilecek kürd'ü İhaneti seyreyleyin perdedeki delikten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Feryat eylemez mi sandın yavrusuna bir ana Sizler doymak bilmediniz akıttığınız kana İnsan olan cana kıymaz, nasıl kıydınız cana Anası nenni söylerken kan damlıyor belekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Alperenler şehadeti seslenirken çağrına İbrahim'in dedileri nişan oldu bağrına Mehmetçik'ler şehit düştü bu vatanın uğruna Vatan mı istediniz lan beşikteki bebekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Hainlerin yaptıkları yanlarına kalır mı İhanetin affı olmaz sizi millet salar mı Vatan şehitler toprağı seni toprak alır mı Boynuna urgan dolayın sağlam olsun ipekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Başı bozuk yaylalarda bol keseden savurdun Ne dinin var, ne imanın sen ne biçim gavurdun Hem korkaksın, hem zavallı zoru gördün kıvırdın Urgan bile dava eder boynundaki ilmekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten Şehit anaların gözündeki yaş bitsin Vatanımın üstünden kara bulutlar gitsin Asın gardaş bu iti, şehitler rahat etsin Bu sefai deli oldu, senelerdir demekten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten [COLOR="Red"]Söyleyen : Aşık Sefai[/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:52. |