![]() |
Halk Eğitim'den 10 Ayrı Kurs
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/atelkari-sanati.jpg[/IMG]
Sivas Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Akşam Sanat Okulu işbirliği ile yeni dönemde 10 ayrı branşta meslek edindirme kursu açılacağı bildirildi. Sivas Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, ev mefruşatı, konfeksiyon makineleri kullanımı ve makineci yetiştirme, el sanatları, ebru, güzel konuşma-diksiyon, temel İngilizce, bilgisayar, 1 ve 2. kademe okuma-yazma, kalorifer ateşçiliği ve doğalgaz konularında kurs açılacağı duyuruldu. Açıklamada, 2008 - 2009 eğitim ve öğretim yılı 2. döneminde açılacak kurs kayıtlarının başladığı belirtilirken, kursa katılmak isteyenlerin nüfus cüzdanı ve okul diploması fotokopisi ile müdürlüğe müracaat etmesi gerektiği belirtildi |
Cevap: Halk Eğitim'den 10 Ayrı Kurs
[B]cok güzel haber bu insallah katilimi cok olur mesleksiz kimsemiz kalmaz
meslek herzamn altin bilerzikdir sivasimizla ilgili böyle haberler duydukca cok seviniyorum [/B] |
[B]Çok güzel haber Ebru Sanatını uzun zamandır ögrenmek istiyordum zaman olarak uygun olursa katılmayı düşünüyorum.[/B]
|
bu zaman geçirmek isteyenler için ve eğitim almak isteyenler için en güzel haber benim imkanım olsa çok isterim en azından eğitim açısından...
|
[B]Halk eğitimin halkımıza verdiği hizmetleri taktirle karşılıyorum istanbulda olsa bende gitmeyi düşünüyorum[/B]
|
[B]keske bende orda olabilseydim hemen katilirdim :( [/B]
|
[B]Genelde bayanlara yönelik kurslar açılıyor ve de el hünerine yönelik kurslar ne bilem daha iyi daha güzel kurslar açılsa güzel olmaz mı...[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:10. |