Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   13 Şubatta Sivas'ta (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=27357)

Sivaslilar.Net 07.02.2009 02:46

13 Şubatta Sivas'ta

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/basbakan_sivas.jpg[/IMG]

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 29 Mart yerel seçim çalışmalarının startını vermek için 13 Şubat 2009 Cuma günü Sivas’a gelecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Mart Yerel Seçimleri’nde katılacağı miting programları netleşmeye başladı.

Erdoğan, 10 Şubat salı günü Kırşehir, 11 Şubat çarşamba Kastamonu, 13 Şubat Cuma Sivas, 14 Şubat Cumartesi Sinop, 17 Şubat tarihinde de Kırıkkale'de mitinge katılacak. Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri'ye ise 14-15 Mart tarihinde gidecek. Erdoğan'ın burada gövde gösterisi yapması bekleniyor. Başbakan Erdoğan'ın Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki illerin büyük bir kısmında da miting düzenleyeceği tahmin ediliyor. 60'a yakın ilde mitinge katılması beklenen Erdoğan, 22 Temmuz 2007 milletvekili seçimlerinde ise 54 ilde mitinge katılmıştı.

Şubat ayı meclis toplantılarının dün yapılan son birleşiminde konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Şubat Cuma günü saat 14.00’da Sivas’a geleceğini ifade etti. Başbakan’ın her Sivas’a gelişinde müjdelerle geldiğini belirten Erkut, başbakandan bu gelişinde de yeni sürprizler beklediklerini dile getirdi.

29 Mart Yerel Seçimleri öncesi seçim çalışmaları kapsamında Sivas’a geleceği öğrenilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın düzenleyeceği bir mitingle Sivaslılara sesleneceği bildirildi.

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Turan Topgül’de Başbakan’ın geleceğini doğrularken, programın tam olarak netleşmediğini belirtti. Topgül, Başbakan Erdoğan’ın muhtemelen Mevlana veya Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek bir miting yapacağını söyleyerek, gerekli çalışmalara başladıklarını kaydetti.

Ertugrul 07.02.2009 22:58

Cevap: 13 Şubatta Sivas'ta

[B][I]Sayın başbakan daha önce temellerini attığı fabrikaların açılışına geliyordur inşaallah, hoş gelir sefa gider umarım...[/I][/B]

besyo_cu 07.02.2009 23:22

[B]Başbakan Sivastan cıkmıyor bu aralar acılacak fabrikalarında açık kalacağını tahmın etmıyorum organize sanayide kapısına kilit vurulmuş fabrikaların yanına yenileri geliyor desenize..[/B]

HaKaaN 08.02.2009 00:04

Başbakanımız.hoş.gelir.sefa.getiriri.inşallah.hiç.oy.vermedim.fakat.iyi.ile.kotu.arasinda.buyuk.fark.var.o.farki.bize.hissettirdi.o.yuzden.bu.secimlerde.başbakanımıızn.yanındayız

atomkarinca58 09.02.2009 14:07

ben istanbul da yaşayan sivas lı olarak burda sivas lı ları hiçe saydığını biliyorum şimdi seçim çalışmalarına sivas tan başlayınca sivas lı ların gönlünümü almış oluyor kusura bakmasın

ramazan_d 09.02.2009 14:19

[QUOTE=atomkarinca58;374074]ben istanbul da yaşayan sivas lı olarak burda sivas lı ları hiçe saydığını biliyorum şimdi seçim çalışmalarına sivas tan başlayınca sivas lı ların gönlünümü almış oluyor kusura bakmasın[/QUOTE]

valla ne diyelim sivasa hiç bir katkısı olmadığını düşünüyorum zaten bu ülkede insana değer veren hiç bir milletvekili yok hep rant kavgasından başka

Arif Coşkun 09.02.2009 14:29

Seçim zamanı hep böyledir, bir oy için bile kul köle olurlar, seçilip iş başına gelincede bir derdin bir sıkıntın varsa anlatmaya kalksan, terörist muamelesi görür korumalar ya ağzını yada gözünü kapatır apar topar uzaklaştırır. Anamızı ağlattın dersin al ananı git l.... derler.
Bu işler böyledir.

abdussvs 09.02.2009 15:01

[B][I][COLOR="Red"]

Sivas için Sayın Başbakanın gelişi hayırlı olur İnşallah...

[/COLOR][/I][/B]

Alibaba58 10.02.2009 20:11

Beyaz eşya dağıtmaya geliyor olmasın. :) Gerçi türk insanı dilenci muamelesi görmeye alışkın.

HaKaaN 10.02.2009 20:25

[QUOTE=Alibaba58;374645]Beyaz eşya dağıtmaya geliyor olmasın. :) Gerçi türk insanı dilenci muamelesi görmeye alışkın.[/QUOTE]

senin.evinde.varmı.beyaz.eşya.varsa.sus.konuşma!.yoksa.adresini.ver.sanada.gondersinler...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:10.