![]() |
İlk Zil Yarın Çalacak
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/ogretmen_ogrencii.jpg[/IMG]
İlköğretim ve ortaöğretim okullarında 2008-2009 eğitim-öğretim yılının ikinci yarısı yarın başlayacak. İlköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 15 milyon öğrenci ile 600 bine yakın öğretmen iki haftalık yarıyıl tatilinin ardından ders başı yapacak. Eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi sınavlar nedeniyle öğrenciler için yoğun geçecek. Seviye Belirleme Sınavı, ilköğretim 6. sınıflar için 13 Haziran 2009, 7. sınıflar için 7 Haziran 2009 ve 8. sınıflar için ise 6 Haziran 2009 tarihlerinde yapılacak. İlköğretim 5. sınıf ile liselerin 9, 10 ve 11. sınıflarında okuyan öğrencilerin katıldığı Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (DPY) 3 Mayıs 2009 tarihinde gerçekleştirilecek. İlköğretim 8. sınıf için DPY sınavı 6 Haziran 2009, ilköğretim 7. sınıf için 7 Haziran 2009, ilköğretim 6. sınıf için ise 13 Haziran 2009 tarihlerinde düzenlenecek. ÖSS ise 14 Haziran 2009 tarihinde yapılacak. 2008-2009 eğitim-öğretim yılı 12 Haziran Cuma günü sona erecek. Okullar gelecek eğitim-öğretim yılında daha geç açılacak. 2009-2010 eğitim öğretim yılı 24 Eylül 2009 Perşembe günü başlayacak. |
Cevap: İlk Zil Yarın Çalacak
[B][I]ooofffffffffffffffff oooffffffffffffff:D:D........!!!!!!!!![/I][/B]
|
[B]yine başlıyoz
sabah erken kalk akşam gel ders çalış :([/B] |
[B]biz coktaaan basladik bilee..hadi türkiyeee daha fazla yatmaa :D :D :D alamanlar erkencii :D :D [/B]
|
[B]hocam niye hatırlatıp da içimizi karartıyorsun?[/B]
|
OkULLaR AçılıYoR
[COLOR="Indigo"][CENTER][FONT="Arial Black"]aRKaDaşLaR oKuLLar AçıLıyoR KeNDiNiZi NaSıL HisseDiYoRsuNuZ HeYecaNLıMıSıNıZYoKsa HiÇ aÇıLMaSaMı DiYoRsuNuZ??? eğeR KıRıKLarıNız VaRsa ONLaRı DüzeLTMeK iÇiN mi UğRaŞıCaKsıNız?
2DöNeMiN hEpiNiZe ŞaNS geTiRMeSiNi DiLiYoRuM iNşaLLaH DaHa BaŞaRıLı OLuRSNUZ[/FONT][/CENTER][/COLOR] |
iyi oldu benim bilgisayarım çocuklar yüzünden dinleniyor olacak ne güzel :D:D:D:D
|
Cevap: OkULLaR AçılıYoR
[B]Okulumu bitireli yıllar oldu, ama bu yazıyı görünce bende bir iki cümle eklemek istedim.Ne kadar çok heyecanlanırdım okulun açıldığı gün, bir gün öncesinden yatamazdım heyecandan :) annemin aldığı beyaz çoraplarımı ve tertemiz parlak ayakkabılarımı yatağımın baş ucundan ayırmazdım :rolleyes:
Hey gidi günler heyyyyy . . . . [/B] |
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] :D çok şükür okul bitti :D [/I][/B][/COLOR]
|
[B]okul zilinin çalmasına tam olarak [COLOR="Red"]13[/COLOR] saat [COLOR="Blue"]25[/COLOR] dakika [COLOR="SeaGreen"]30[/COLOR] saniye var...[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:34. |