![]() |
CHP'DEN BÜYÜK ÇOK BÜYÜK AYIP!!!
arkadaşlar dün haberleri izlerken şok edici bi haberle karşılaştım.KILIÇDAROĞLU'nun seçim otosuna binip kendisiyle konuşmk isteyen çarşaflı bi teyzemiz zorla indirilmek istendi.zorlukla indirildiktn sonra da chp üyeleri tarafından yüzü açıldı tartaklandı:mad:hatta saygısızın biri yüzüne tükürdü teyzemizin:mad:o anda varya elime geçse o adamı paçalayabilirdim akp'li bu diye diye kadıncağızı tartakladılar oan kadınların gerçektnde ülkemizde saygı görmediği küçümsendiği kanısına tekrr vardım ve grçktn gördüklerim karşısında dehşete kapıldım annesi yaşındaki kadının yüzüne tükürmekte nedemk ya!!!insanlar hırsları kazanmak istedikleri şeyler yüzünden insanlıklarını unuttu BU ÜLKEDE SAYGI VE SEVGİ GÖSTERİLMEDİĞİ SÜRECE HİÇBİŞEY KAZANAMAYIZ.dilerim ALLAHtan o kişiler gerekli cezayı görürler bence bu gerekli!!!!
|
Cevap: CHP'DEN BÜYÜK ÇOK BÜYÜK AYIP!!!
[B]Konuyu sadece medyanın sizleri istediği gibi düşünmeniz için yönlendirdiği haberleri dinlemekten vazgeçmediğiniz sürece forumda bu gibi konular cok acılacaktır.
Çarşaflı bayan CHP'nin parti üyesi. Normal yaşantısında son derece modern ve asla çarşaflı birisi değildir. CHP üyeleri ses tonundan o kişiyi tanıyınca öyle müdahalelerde bulunulmuştur. Bayanın yüzü acıldıkdan sonra ki hali ile daha önceki fotografları dün haber kanallarında yayınlandı ve CHP İstanbul il başkanı ve bazı CHP'li yöneticiler cıkıp gerekli acıklamayı yaptı. Asıl önemli olan neden adının Kıymet oldugu anlaşılan bu bayan üyesi oldugu bir partiyi neden bu şekilde karıştırmak istesin... Sizcede garip değilmi ?[/B] |
bence garip değil çünkü orda bayanın kullandığı bi cümle kafamı karıştırdı dediki:sen beni aldattın yalan söyledin kılıçdaroğlunamı söledi o lafı yoksa başka birinemi anlamadım.ama bence kadın chpliydi ve partisine tepki için çarşaf giydi.çünkü daha önce baykalın bi açıklamasında çarşaf laikliğe engeldir giyilmemelidir ve bunun gibi birçok karşıt açıklamada bulunan baykal seçim yaklaşınca bianda 180derece döndü ve chp genel merkezinde çarşaflı kadınlara rozet taktı bu dönüşün nedenide seçimlerde oy kazanmaktı bence.çünkü muhafazakar kesim ülkemzde arttığı ve bu kesimin akpye yöneldiğini gören baykal böyl bi açılım yaptı.benm fikri bu herkesinde fikrine saygı duyarım.
|
ELİNİZE SAĞLIK,BU OLAYIN AFFEDİLİR NEDE AÇIKLAYICI BİR TARAFI OLAMAZ.HER İKİ ŞEKİLDEDE YANLIŞ DAVRANMIŞLARDIR,KADINI HIRPALAYANLAR.HERZAMAN HÜKÜMETİN ALEYHİNE KONUŞULDUĞUNDA BUNLAR CHP.Lİ DENİRDİ AKP.TARAFINDAN AYNISINI ONLAR YAPTI.SANKİ KARŞI ÇIKILAN FİKİR HÜKÜMETE AİT OLAMAZ GİBİ DAVRANMALAR HERZAMAN CANIMI SIKMIŞTIR.MASUM VATANDAŞ DERDİNİ HÜKÜMETE ANLATAMAZ HALE GELDİ.ŞİMDİDE CHP.YAPIYOR YETER SIKILDIK BU SEÇİM DALGASINDAN BİZİM DAHA ÖNEMLİ SORUNLARIMIZ VAR.BU HAREKETİ KINIYORUM.KADIN HATALI OLURSADA FARKETMEZ,DAVRANIŞ BU OLMAMALIYDI.
|
evet kardeşim benimde anlatmak istediğim buydu kadına üstelik anneleri yaşındaki kadına bu harekette bulunmaları çok utanç verici gerçktn kadın orda okadar erkeğin arasında nasılda hırpalanıyordu çok üzüldüm gerçktn ülkemiz, insanımız bu hale gldiyse.......
|
[B]Chp de her kesimden insan var imajı yaratmaya çalıştılar ama olmadı. Elinde CHP bayrağı otobüste gezdimeler, halkı selamlatmalar. ve en sonunda gerçek CHP zihniyeti ortaya çıktı tahammül edemeyip kadını ne hale getirdiler. Fena halde çarşafa dolandılar kurtulamıyorlar.[/B]
|
CHP'nin Bağcılar mitinginde yaşanan çarşaflı kadın krizinin etkileri sürüyor. CHP'yi karıştıran kadının kimliğinin yarattığı soru işaretlerine şimdi de eşinin iddiaları eklendi.
CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, "Bizde şaşkınlık içinde izledik. Otobüse binmek istedi, kapıyı açtık içeriye aldık. Kıymet abla biz de daha önce aday olmuş bir kişiydi" Tekin, "Bir provokasyon var ancak bunun arkasında kimler var çözemedik. Eşinin bize söylediği 3 gün akp belediye başkanıyla görüştüğü ve akp seçim ofisine gittiği... Nimet ablanın nasıl böyle bir provokasyona alet olduğunu anlamadık. Eğer rakip parti yaptıysa onlara da yapıştıramıyorum" diye konuştu. Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Daha 1 hafta önce görüştüğümüz kişiydi. Son derece modern giyinen bir insandı. 1999'da milletvekili adayımız aynı zaman da aktif bir partili. Üzücü bir olay oldu. Bağcılar'da son derece yoğun bir çalışma içindeydik. Böyle bir manzara yansıdı. Sizlerden ve hanımfendiden özür diliyorum. Arkadaşlarımızın davranışlarını kınıyorum. Kim yapmış olursa olsun gereğini yapacağız." İşte kendi kaleminden Kıymet Özgür 1944 yılında Razgrad / Bulgaristan'da dünyaya geldim. İlk - orta öğrenimimi Razgrad'ta tamamladım. Lise öğrenimimi Türk Pedagojisi olarak yapmak istedim; fakat 2. sınıftan terk ettim. Bulgaristan Hükümetine ait et işletmesinde sorumlu yönetici olarak 10 yıl görev yaptım. 1989 yılında Türkiye'ye turist olarak geldim. kendi işyerim olarak, kartonpiyer üzerine çalıştım. Daha önceden almış olduğum eğitimler ve iş tecrübem nedeniyle kendime ait olan işyerimin yönetim organizasyonunu ve muhasebe işlerini kendim yürüttüm. Evli ve 2 çocuk annesiyim.... [B]Baykal ve Kılıçdaroğlu'ndan kınama[/B] CHP Genel Başkan Deniz Baykal, çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim otobüsü içinde ve dışında meydana gelen, kadına ve medya mensuplarına yönelik şiddet girişimini kınadı. Baykal yaptığı yazılı açıklamada, “İstanbul’da seçim çalışmalarını başarıyla sürdüren ve Başbakan Erdoğan’ın uykularını kaçıran Anakent Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim otobüsü içinde ve dışında meydana gelen olaylar çok üzücü, üzücü olduğu kadar da düşündürücü ve anlamlıdır. " dedi. konuyla ilgili, olayı araştırması için CHP Genel Sekreter Yardımcısı ve MYK Üyesi Ali Özpolat’ı görevlendirdiğini kaydeden Baykal, "Kampanyayı Kemal Bey ile birlikte yürüten Gürsel Tekin de olayı bütün yönleriyle değerlendirecekler ve benzeri olumsuzlukların yaşanmaması için gerekli önlemleri alacaklar" şeklinde değerlendirmede bulundu. KILIÇDAROĞLU: HİÇ KİMSEYE AYRIM YAPILMAMALI CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün güneşli'de seçim otobüsne binen çarşaflı kadının otobüsten indirilmesi konusundaki sorularını cevapladı. Kılıçdaroğlu : Kılığı kıyafeti ne olursa olsun bırakın yaşlı genç ayrımı yapmayı hiçbir insana kılığı ve kıyafetinden dolayı ayrım yapılmaması gerektiğini heryerde söyledim" Seçim otobüsüne binmek istedi aldık. Daha sonra başka bir büronun açılışına gittik. Orada olayı ben de tv'den izledim. Bir provokasyon olup olmadığı konusunda kuşku var; ama provakosyon olup olmadığı henüz aydınlatılmış değil " Hiçkimsenin tartaklanmasından yana değilim. Bütün insanlar saygıdeğerdir. Tüm insanlara saygıdeğer davranmak lazım " Çarşaflı kadını tartaklayan chp'liler ile ilgili işlem yapılıp yapılmayacağı sorusuna ise, kılıçdaroğlu, "işlem konusunu parti yönetimine sormak lazım. Ben parti yönetiminde değilim" diye cevap verdi. Kemal kılıçdaroğlu, istanbul'da yapılan seçim anketleriyle ilgili ise, " oy oranımız yüzde 40'ın üzerinde olacağını düşünüyorum" dedi. Buarada Kapalıçarşı'da dolaşan kılıçdaroğlu, esnaf ile sohbet etti. Kılıçdaroğlu'nun bir dükkanda fes takması ilgi çekti. Anlıcanız geçen seçimlerde aday olan bu hanım efendi bu seçimde istediğini alamayınca Kadir Topbaş'la görüşmüş ve görevini yapmıştır.... Ne olursa olsun o CHP'lilerin sağduyulu olup tepki vermemesi gerekliydi... Partinin resmi ya da yönetimsel bir suçu yoktur, tabanın yaptığı, kraldan çok kralcılıktır... Baykal ve Kılıçdaroğlu gibi ben de kınıyorum... Alttaki bayanda o çarşaflı kadın.... Bu işin içinde CHP'ye karşı oynanan bir oyun olduğu çok belli, oradaki kişilerde bu oyuna geldiler.... [IMG]http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2009/03/02/fft16_mf191138.Jpeg[/IMG] |
Her ne olursa olsun, hangi partiden olursa olsun bir kadına hakaret etmek onu aşağılamak medeni bir insana yakışmaz. Tıpkı, yapılan eylemlerde kadınları ve çocukları kullananların seviyelerine inmiş olurlar. Bu da hiçbir Türk Erkeğine yakışmaz..
|
[QUOTE=Kibrisli;382011]
Anlıcanız geçen seçimlerde aday olan bu hanım efendi bu seçimde istediğini alamayınca Kadir Topbaş'la görüşmüş ve görevini yapmıştır.... Ne olursa olsun o CHP'lilerin sağduyulu olup tepki vermemesi gerekliydi... [/QUOTE] [B]Bu olayı da Akparti ve Kadir Topbaş a yüklediniz ya helal olsun. Bayan kendisi açıklıyor Baykal a tepki olsun diye yaptığını. [/B] |
[QUOTE=Cley;382060][B]Bu olayı da Akparti ve Kadir Topbaş a yüklediniz ya helal olsun. Bayan kendisi açıklıyor Baykal a tepki olsun diye yaptığını. [/B][/QUOTE]
Yok gardaş AKP'ye yüklemedim... Haberde yazan konu hakkında bilgi verdim ki haberi yanlış anlamışım Topbaş ile değil ilçe belediye başkanı adayı ile görüşmüş... Siyasette böyle şeyler ne yazkık ki oluyor... Üzücü birşey, böyle karaktersiz oyunların olması... Kadının kapısı çalınıyor habersiz, açıyor kapıyı örtüsüz... Soruyorlar normalde örtülü değilim diyor... Sonra röportaja çıkıyor çarşaf giyinmiş... Bunun oyun olduğu çok belli fakat ne olursa olsun o kendini CHP'li sanan karaktersizler büyük ayıp etmişlerdir.... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:01. |