Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   ARANIZDAN AYRILIYORUM:(:( (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=27800)

srilanka 04.03.2009 13:28

ARANIZDAN AYRILIYORUM:(:(

ARKADAŞLAR ARANIZDAN AYRILIORUM BAZI SORUNLAR NEDENİYLE İŞİ BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM.BUGÜN AYRILIYORUM AMA FIRSAT BULDUĞUM AN SİTEYİ ZİYARET EDECM ÇOK ÜZÜLÜORUM AMA ELİMDEN BİŞEY GELMİYOR İNANIN İŞİMİ KAYBETTİĞİME DEĞİL SİZDEN AYRILACAK OLMAMA ÜZÜLÜYORUM.EVİMDE PC OLSA SORUN DEĞİL AMA YOK:(HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ SİZLERİ TANIMIŞIM:(:((((

Merkez_Alperen 04.03.2009 13:30

Cevap: ARANIZDAN AYRILIYORUM:(:(

Allaha emanet ol gardaş.İhmal etme buraları :)
işini kaybettiğinede üzülme Rabbim bir kapı daha açar inş.en kısa zamanda.

Kardelencicegi 04.03.2009 13:32

[COLOR="DarkRed"][B]Degerli kardesim Srilanka. Bende sizi tanidigima cok mutluyum.
Isinizi Kaybetmenize inan cok üzüldüm. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Hersey gönlünce olsun. ins imkan bulup gelirsin......

Selam & Dua ile..........[/B][/COLOR]

srilanka 04.03.2009 13:32

HER FIRSATTA GELECEM WALLAHİ İŞİMİ KAYBETTİĞİME DEĞİL BURDAN AYRILACAĞIMA ÜZÜLÜYRM İNŞ ENKISA ZAMANDA İŞ BULURUMDA DAİMA SİZLERLE OLURUM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM

sibelYILMAZ 04.03.2009 13:34

Canım Allah yar ve yardımcın olsun üzüldüm şimdi işten ayrıldığına hayırlısı......Bizleri ihmal etme tabi ama 2 gün görmedik diyede unutacağız sanma biz her daim burdayız ne zaman gelirsen..... Allaha emanet ol .....

srilanka 04.03.2009 13:40

offfffffffff ya nerden çıktı bianda böle bişey anlamadım ama inşallah enkısa zamanda gelecem tekrr ben sizleri unutmayacam sizlerinde unutmayacağına inanıyorum.çok zoruma gidiyor her sabah gelipte siteye giriyordum bundan sonra evde oturucam artık çok sıkıcı bi durum offfff offfffffff

ABDULLAH DUMAN 04.03.2009 13:55

[QUOTE=srilanka;382570]ARKADAŞLAR ARANIZDAN AYRILIORUM BAZI SORUNLAR NEDENİYLE İŞİ BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM.BUGÜN AYRILIYORUM AMA FIRSAT BULDUĞUM AN SİTEYİ ZİYARET EDECM ÇOK ÜZÜLÜORUM AMA ELİMDEN BİŞEY GELMİYOR İNANIN İŞİMİ KAYBETTİĞİME DEĞİL SİZDEN AYRILACAK OLMAMA ÜZÜLÜYORUM.EVİMDE PC OLSA SORUN DEĞİL AMA YOK:(HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ SİZLERİ TANIMIŞIM:(:(((([/QUOTE]

[B]İnşallah en kısa zamanda yeni bir iş bulabilirsin yolun ve bahtın açık olsun[/B]

srilanka 04.03.2009 14:57

hepiniz hakkınızı helal edin kimin kalbini kırdıysam üzdüysem özür diliyorum.hoşçakalın hayırlı günler.....byyyyyyyyyyyyyyy:(:(((((((

MeLody58 04.03.2009 15:26

[COLOR="black"][B][I] Allaha Emanet OL DegerLi Bacım Üzme Kendini MevLa Bir Kapıyı Kapatır Bi Sürü Kapı açar.. Mevla Görelim NeyLer NeyLerse GüzeL EyLer Sabır Et İnsallah Hersey istedigin gibi olacak ... [/I][/B][/COLOR]

goramaz 04.03.2009 15:30

amaaan boşver srilanka dünyada daha büyük dertler var...hepsi gelir geçer ....kalıcı olan sensin...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:29.