![]() |
İNCİTTİGİNİZ İNSANLARIN AHINDAN KORKARMISINIZ ?
[FONT="Century Gothic"][COLOR="Red"][B] SUÇLU VEYA SUÇSUZ OLSANIZ KIRDIGINIZ İNSANLARIN AHINDAN KORKARMISINIZ ? [/B][/COLOR][/FONT]
|
Cevap: İNCİTTİGİNİZ İNSANLARIN AHINDAN KORKARMISINIZ ?
[COLOR="black"][B][I] ben yazıyım suçlu da olsam suçsuzda ben eziilirim kırılırım aglarım baskasınıda kıramam huy haline geldi bende iyimi kötümü bilmiyorum [/I][/B][/COLOR]
|
Rabbim ah almaktan uzak tutsun bizi ne olursa olsun ah almak ve bir insanı asla kırmak istemem .......
|
KIRDIYSAM HAKKETMİŞTİR
|
duanla yaşamadım ki bedduanla öleyim
|
incittiğim insanları bilmem de beni incitenlerin eninde sonunda kötü haberini alıyorum. eee ne edersen elinle o gelir seninle...
|
[QUOTE=goramaz;385715]incittiğim insanları bilmem de beni incitenlerin eninde sonunda kötü haberini alıyorum. eee ne edersen elinle o gelir seninle...[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="black"][B][I] cook güzel ifade etmissin. 2 günlük dünyada bu gün varsak yarın yokuz üzmemek gerek bence kimseyi Yalan Dünya Hiç Kimseye kalmaz .... [/I][/B][/COLOR][/FONT] |
evet bencede kimseyi üzmemek lazım ah tutar beni üzen oldu ama
|
[COLOR="black"][B][I] incittigimiz insanları sevdiklerimiz hayattayken gidelim özür dileyelim :) [/I][/B][/COLOR]
|
bencede kimseyi üzmemek lazım hayat yaşamak güzel sevmesen bile..yaratandan dolayı yaratılanı sev üzme
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:02. |