![]() |
SUNAY AKIN 27 MART'TA SİVASTA
ARKADAŞLAR SUNAY AKIN 27 MART CUMA SAAT 19:30 DA SİVAS AKM'DE OLACAK.SEVENLERİNE DUYURULUR.BİLETLER AKM'DEN TEMİN EDİLİR.
|
Cevap: SUNAY AKIN 27 MART'TA SİVASTA
Sunay Akın için biletimi aldım, gideceğim.
Tüm şair arkadaşlarımıza duyurdum, bilet almaları için teşvik ediyorum. Kaç gündür bunu için uğraşıyorum. Atatürk Kültür Merkezimizdeki koltuklar dolmalı. Ancak biletler bence pahalı, halkımıza şiir ve edebiyatı sevdirmek ve teşvik etmek için biraz daha uygun olmalı idi bence.... Paylaşımınız için teşekkür ederiz... |
Günümüzdeki koşuullarIda göz önünde bulundurularak biletler daha uygun düşünülebilirdi. Yinede bu güzel ortamda bulunmak isteyenler gidebilir. Bu fırsatı kaçırmasınlar derim.
|
arkadaşlar dün burdan konuyu bugün de gördüm şehir merkezinde de afişler asılmıştı Sunay Akın gibi bi önemli şahsiyetin Sivasımıza gelmesi şiir sevenler için önemli bir fırsat umarıım Akm yi doldururuz bugün bilet alamadım ama inşallah en yakın zamanda biletimi alacağım bu fırsatı kaçırmamam lazım:) bu arada bilet fiyatını bilen arkadaşlar lütfen bizlerle paylaşırsa en azından bilet almaya hazırlıklı gideriz...saygılar .
|
[B]Sunay Akın'ın programları çok zevkli geçiyor. Şiir ve edebiyat sevmeyen arkadaşlar başlığa aldanmasınlar :)
Tarihten genel kültüre kada daha önce hiç duymadığınız bilgileri sizlere aktaracaktır :)[/B] |
sunay akın'ın ankaradaki gösterisinde biletler 15-20 ytl arasındaymış.sivastada öyle olur herhalde.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:39. |