![]() |
Gazetecilerden Ahde Vefa
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/Basinsitesi.jpg[/IMG]
Kahramanmaraş’ta meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden İHA Sivas Temsilcisi İsmail Güneş’in ismini, arkadaşları ölümsüzleştiriyor. Sivas basınını adeta yasa boğan Güneş’in resimlerini işyerlerinin camlarına asan meslektaşları büyük bir vefa örneği sergiliyor. Önceki gün Sivas Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan toplantıda alınan kararla İsmail Güneş’in adı Sivas Basın sitesine verilerek “Şehit Gazeteci İsmail Güneş Basın Sitesi” olarak değiştirildi. Yarın yapılacak cenaze töreni için hummalı bir çalışma başlatan Sivas Gazeteciler Cemiyeti, basın sitesinin tabelasını bugün değiştirerek tören için hazırlıklarını tamamlıyor. |
Cevap: Gazetecilerden Ahde Vefa
[B] Sivas basın mensuplarını Tebrik ederim kendilerine yakışanı yaptılar helikopter kazasında hayatını kaybeden İHA Sivas Temsilcisi İsmail güneşe Sivas Basın sitesinin adını vererek Ahde Vefa örneği sergilemişlerdir[/B]
|
[B][I]Vafalı hemşerilerim benim, arkadaşlarının ismini yaşatacaklar. 3 Gün boyunca Sivas'taki yerel gazetelerde siyah-beyaz çıkacak. Ne diyelim Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. [/I][/B]
|
[B]helal olsun onlara çok duyarlı davranmışlar
[/B] |
[COLOR="black"][B][I] duyarlı davranışlarından dolayı tesekkür ediyorum [/I][/B][/COLOR]
|
gazeteciler meslektaşlarına sahip çıkarak gerçekten örnek bir davranışta bulunmuşlar tebrikler
|
Duyarlı olan gazetecilerimize tşklerimi sunuyorum...
|
olması gereken buydu...
|
tebrikler arkadaşlarına, vefa duygusu yaşamalı memleketimin her yerinde
ama ismail, kaç ay maaş almamış, ssk sı yatırılmamış, bununda takipcisi olursanız daha iyi olur, geride kalan ailesi, yavruları perişan olmasın bari |
[QUOTE=abircan;393905]
[COLOR="Red"]ama ismail, kaç ay maaş almamış, ssk sı yatırılmamış,[/COLOR] bununda takipcisi olursanız daha iyi olur, geride kalan ailesi, yavruları perişan olmasın bari[/QUOTE] [B]Abi yazının ilk bölümünü okuyunca İhlas Holdinge getireceksin sonunu sandım :) Önyargı çok kötü bişey ya.[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:57. |