![]() |
SİZCE TUR ŞANSIMIZ % KAÇ
SÜPER LİG LİDERİ SİVASSPORUMUZ FORTİS TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL İKİNCİ MAÇINDA SİVASTA FENERBAHÇEYİ AĞIRLIYOR............SİZCE İLK MAÇIN 3-1 OLMASI,MAÇIN SİVASTA OLMASI VE FENERBAHÇENİN TÜM AS FUTBOLCULARININ SAKAT VE CEZALI OLMASI GÖZ ÖNÜNE ALINDIĞINDA TUR ŞANSIMIZ % KAÇ...................
İŞTE BENİM GÖRÜŞÜM........... ......% 60.............. |
Cevap: SİZCE TUR ŞANSIMIZ % KAÇ
YÜZDE 40 GİBİ GÖZÜKÜYO..............................................
|
100/99 2-0 alacaz bu maçı ve bu skorda bize tur için yetiyor
Fenerbahçe nin bu sefer şansı yok rahat olun topraklarım 58 vatan 07 mekan kanak lı Metin |
[QUOTE=65serdal58;401469]YÜZDE 40 GİBİ GÖZÜKÜYO..............................................[/QUOTE]
Katılıyorum.................................................. |
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] % 50..................................... [/I][/B][/COLOR]
|
fenerbahçeyi bu kadar kötü yakalamak bir kez daha nasip olmaz bunu iyi değerlendirmeliyiz kupadan feneri silmeliyiz.......
|
Biz Fener'den kötü bir takım değiliz, herşeyden önce inanmak gerek, yenilgiyi beyinde kabullenirsen nasıl galip gelebilrsin?
FB 2-0 yenilmeyecek bir takım değil, heleki şu dönemde. Ancak nasıl olsa yenerizde olmaz, yedekler kendilerini kanıtlamak için belki beklenenin üzerinde bir performans göstercekler. İşi sıkı tutup mantıklı ve cesaretli bir oyunla biz bu takımı en az 2-0 sıfır yener turu atlarız diyorum. Başarılar diliyor turu geçen taraf biz olacağımıza inanıyor, ve yüzde 50 diyorum. |
bana gore fenre sans bile vermiyorum sivas yuzde yuz finalde
svasspora basarilar belcikadan |
sivas yuzde yuz finalde svasspora basarilar
|
bende takim tutma bollugu var sansliyim galatasarayli olarak tabiki sivas spor alsin sampiyonlugu:D
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:35. |