![]() |
İNSANLARA NE KADAR GÜVENIRSİNIZ
BEN NEREDEYSE GÜVENİMİ KAYBETMEK ÜZEREYİM İNSANLARA . YA SİZ?
1 bir güvenirsin seni satar .sonra dersinki insandir herkes hata yapar. 2 güvenirsin seni seni hayal kırklığina uğratır sonra gelir sana yalvarırı gene bir daha sonra gider kafani taşa yurursun sonra yediğin kazıkların ardından gider üstüne soyuk su içersın ve birdaha insalara güvenmeye korkasın |
Cevap: İNSANLARA NE KADAR GÜVENIRSİNIZ
Güvenmek kavramı insanlar için çoktan tarihe karıştı. Kime sorsanız "ben babama bile güvenmem" der oldu. Ben şahsen annem babam ve ailem hariç hiçkimseye güvenmem, sır konusundaysa güveneceğim sayılı kişiler vardır ama bana güvenen kişi sayısınında haddi hesabı yoktur, benim için önemli olanda budur. İnsanların güvenini kazandıysam ne mutlu bana...
|
Eskiden kötüler parmakla gösterilirmiş şu, şu, şu kötü kişiler diye, bu zamanla değişmiş şu, şu , şu çok iyi kişiler diye gösterilmeye başlamış.
O iyi kişileride kaybetmemek dileğiyle. Güven duyma meselesi kişisine göre değişir tabiki. Fakat yozlaşan dünyamızda kime güveneceğimizide bilemez hale geldik artık. Bunda ekonomik gidişatında çok rolü var tabiki, devreye çıkar girdimi malesef hiç birşeyin önemi değeri kalmıyor. |
insan kendine olan güvenini kaybetmeye başlamış iken bir başkasına nasıl guvenebilirki ?
|
bir insana zaten en fazla % 60 güvebiinir her insan seytana uyar seni arkandan vurar ...
yani atik hic bir seye sasarmamaya alismak en iyisi ........ve bazi seyler sadece sende kalmali kimseye anlatmamali yani SÖYLEME SIRNINI DOSTUNA ODA SÖYLER KENDI DOSTUNA ......... |
Güvenmek bizim için yeri geldiğinde hata oluyor yeri geldiğinde ise pişmanlık veriyor ama güvensekte bir türlü güvenmesekte bir türlü yani karşımızdaki insana ve güven arkana bakmadan rahatça yürüyebilmektir ama o güveni yıkmak bi daha ayakta tutmak anlamına gelmez..
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:13. |