Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   KOCA TİPLERİ :) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28893)

fertelliyim 12.05.2009 08:42

KOCA TİPLERİ :)

[B]KOCA TİPLERİ[/B]

Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştura koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… [COLOR="Blue"]O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! [/COLOR]Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.

[B]Kocadan Kocaya değişen cevaplar:[/B]

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin [COLOR="Red"]( laçkalaşmış koca)[/COLOR]

2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız.
[COLOR="red"]( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)[/COLOR]

3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor......... [COLOR="red"](İşte bu aldatan koca)[/COLOR]

4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! [COLOR="red"]("kazma" tipi koca )[/COLOR]

5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk [COLOR="red"]("kalas" tipi koca)[/COLOR]

6) Tamam alırım [COLOR="red"](monotonlaşmış koca)[/COLOR]

7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? [COLOR="red"]( Normal koca)[/COLOR]

8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? [COLOR="red"](İdeal koca)[/COLOR]

9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın?
Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim [COLOR="red"](Yok böyle bir koca boşuna aramayın bulamazsınız yukardakilerle idare edin :D:D:D) ! [/COLOR]

kronik 12.05.2009 08:46

Cevap: KOCA TİPLERİ :)

7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? [COLOR=red]( Normal koca)[/COLOR]

[B][COLOR=darkorange]Benim herif aynen böyle derdi böyle bir durumda :D :D :D[/COLOR][/B]

Salim58 12.05.2009 08:59

8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)

sivaslı fd 12.05.2009 12:35

7) Numara.. Yani " Tamam alırım başka birşey lazımmı?" (normal koca) fazla abartmaya gerek yok zaten daha iyisini bende dahil hiçkimse kolay kolay hayal bile edemiyor artık... Rahmetli anneannemin bir sözü vardı "ele zerdali yağar bize zırdeli" :D

HaZaN 12.05.2009 15:46

[B][I]8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)[/I][/B]

Kaptan-58 12.05.2009 16:06

[QUOTE=fertelliyim;409110][B]KOCA TİPLERİ[/B]

Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştura koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.
Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bir yandan sofrayı hazırlar… [COLOR="Blue"]O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! [/COLOR]Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar.

[B]Kocadan Kocaya değişen cevaplar:[/B]

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin [COLOR="Red"]( laçkalaşmış koca)[/COLOR]

2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki. E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız.
[COLOR="red"]( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)[/COLOR]

3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor......... [COLOR="red"](İşte bu aldatan koca)[/COLOR]

4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! [COLOR="red"]("kazma" tipi koca )[/COLOR]

5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk [COLOR="red"]("kalas" tipi koca)[/COLOR]

6) Tamam alırım [COLOR="red"](monotonlaşmış koca)[/COLOR]

7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? [COLOR="red"]( Normal koca)[/COLOR]

8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? [COLOR="red"](İdeal koca)[/COLOR]

9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın?
Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim [COLOR="red"](Yok böyle bir koca boşuna aramayın bulamazsınız yukardakilerle idare edin :D:D:D) ! [/COLOR][/QUOTE]
[B]
DOĞRU GÜZEL AMA ŞUNUDA UNUTMAYIN. KOCANIN KÖTÜ VEYA MÜKEMMEL OLMASI EŞİNİN ELİNDEDİR... TEK TARAFLI DÜŞÜNMEYİN HEP.[/B] ;)

Klimasuyu 13.05.2009 07:28

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ISPANAĞI ( TAŞ FIRIN ERKEĞİ koca)....:)

Sivaslisandy-58 13.05.2009 07:42

8.)tamam alirim hayatim baska bir istegin varmi?(ideal koca(es)
sahibim Allahima bin sükür :)

sibelYILMAZ 13.05.2009 07:44

[B][I][COLOR="Red"]Kişiye dayalı bir durum tabi ama hiçbir zamanda tek taraflı değil ....
8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca) tabi istenende budur yani :D:D:D[/COLOR][/I][/B]

Klimasuyu 13.05.2009 07:46

8) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın?
Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim(zengin koca)
Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı?(liht koca)...:)

WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:03.