![]() |
kadın +göz yası
[COLOR=darkorchid]Küçük bir erkek çocuk,[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]annesine sordu: "Niçin ağlıyorsun?"[/COLOR] [COLOR=darkorchid]"Çünkü ben kadınım." Diye cevapladı annesi.[/COLOR] [COLOR=darkorchid]"Anlamadım!" dedi çocuk. Annesi, çocuğu kucaklayıp [/COLOR] [COLOR=darkorchid]"Hiç bir zaman anlayamayacaksın!" dedi.[/COLOR] [COLOR=darkorchid]Babasına "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu.[/COLOR] [COLOR=darkorchid]Babanın cevabı: "Bütün kadınlar [/COLOR] [COLOR=darkorchid]sebepsiz ağlayabilen yapıdadır" oldu.[/COLOR] [COLOR=darkorchid] [/COLOR] [COLOR=darkorchid]Küçük çocuk büyüdü, yetişkin adam oldu, halâ [/COLOR] [COLOR=darkorchid]kadınların niçin ağladıklarını keşfedemedi. [/COLOR] [COLOR=darkorchid]Nihayet öldükten sonra cennete gittiğinde Allah'a sordu.[/COLOR] [COLOR=darkorchid]"Allahım!" dedi: "Kadınlar[/COLOR] [COLOR=darkorchid]niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?"[/COLOR] [COLOR=darkorchid]Allah:"Ben kadınları özel yarattım! Tüm yaşamın [/COLOR] [COLOR=darkorchid]ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen [/COLOR] [COLOR=darkorchid]başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar, [/COLOR] [COLOR=darkorchid]doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının [/COLOR] [COLOR=darkorchid]nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim.[/COLOR] [COLOR=darkorchid] [/COLOR] [COLOR=darkorchid]Başkalarının kuvvetinin kalmadığında; [/COLOR] [COLOR=darkorchid]devam edecek azmi, [/COLOR] [COLOR=darkorchid]ailesinin hastalığında; yorgunluğa [/COLOR] [COLOR=darkorchid]pabuç bıraktırmayacak kudreti verdim.[/COLOR] [COLOR=darkorchid]Her türlü şart altında, [/COLOR] [COLOR=darkorchid]hatta kendilerini çok kötü incitseler de,[/COLOR] [COLOR=darkorchid]çocuklarını sevmek duygusallığını verdim. [/COLOR] [COLOR=darkorchid]Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının [/COLOR] [COLOR=darkorchid]yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip[/COLOR] [COLOR=darkorchid]paylaşmalarına yardım ediyor.[/COLOR] [COLOR=darkorchid] [/COLOR] [COLOR=darkorchid]Kocalarını tüm kusurlarıyla sevmek kuvvetini verdim.[/COLOR] [COLOR=darkorchid]Onlara iyi bir kocanın eşini asla incitmeyeceğini fakat [/COLOR] [COLOR=darkorchid]bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda[/COLOR] [COLOR=darkorchid]bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim.[/COLOR] [COLOR=darkorchid] [/COLOR] [COLOR=darkorchid]Tek zayıflık olarak kadınlara bir gözyaşı verdim...[/COLOR] [COLOR=darkorchid] [/COLOR] [COLOR=darkorchid]Tamamen kendilerinin sahip oldukları,[/COLOR] [COLOR=darkorchid]ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere.[/COLOR] [COLOR=darkorchid]İnsanlık için bir gözyaşı..." diye cevapladı...[/COLOR] [COLOR=darkorchid] [/COLOR] [COLOR=darkorchid]Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, [/COLOR] [COLOR=darkorchid]ne de kendini ne şekilde taşıdığıdır.[/COLOR] [COLOR=darkorchid]Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi, [/COLOR] [COLOR=darkorchid]fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye[/COLOR] [COLOR=darkorchid]değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır.[/COLOR] |
Cevap: kadın +göz yası
ÇOKKKKKKKKK GÜZELLLLLLLL OLMUŞŞŞŞ....
|
evet bütün analar çabuk ağlar ve ana sevgisi bir başkadır paylaşım için sağol kardeşim
yine bugün efkarlandım |
ben tesekür ederim Allahrazı olsun
|
cok guzel bencede.emegine sağlık
|
bende 100% katılıyorum bu konuya byanlar her konuya istinasız ağlayabileceek yapıdadırlar
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:53. |