Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Dini Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=334)
-   -   Boykot: İslamı hiçe sayanları sizde yok sayın. (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29092)

ErdalGüler 21.05.2009 11:24

Boykot: İslamı hiçe sayanları sizde yok sayın.

[B][FONT=Verdana][FONT=Verdana][B]Duman adlı grup yeni albümündeki rezil parçasında İhlas Suresi [COLOR=black][COLOR=black]Lem yelid velem yûled okunuşlu 3. ayetini; şarkıda "lem yelid velem löp yutar" şeklinde okuyarak açıktan dalga geçiyor.[/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/FONT][/B]

[B]Lü[/B][FONT=Verdana][B][FONT=Verdana][COLOR=black][COLOR=black]tfen tepkisiz kalmayalım. Hem mesajı ileterek bilinçlenmeyi sağlayalım, hem de yetkili mercileri bilgilendirerek bu rezilliği durduralım.[/COLOR][/COLOR][/FONT][/B][/FONT]
[FONT=Verdana][B][B][FONT=Verdana][COLOR=black][COLOR=black][/COLOR][/COLOR][/FONT][/B][/B][/FONT]
[FONT=Verdana][B][B][FONT=Verdana][COLOR=black][COLOR=black]Allah ahirette "Ey Kulum! Kitabımla dalga geçildi, buna karşılık sen ne yaptın?" diye sorduğunda; Ey Rabbim; ben gücümün yettiğince doğrunun yanında durdum ve onları engellemeye çalıştım diyebilelim. [/COLOR][/COLOR][/FONT][/B][/B][/FONT]
[FONT=Verdana]
[B][B][FONT=Verdana][COLOR=black][COLOR=black]Bilinir ki; Nemrud, Hz.İbrahim'i ateşe atıp yakmak istemiş tir. Kocaman bir ateş yakılır, alevler göğe yükselir. Küçücük bir karınca su taşımaktadır. Ona sorulur; ne yapıyorsun diye. O küçük karınca der ki; yanan ateşi söndürmek için su taşıyorum. Ona denilir; ama senin taşıdığın su onu söndürmez. Karınca şöyle cevap verir; Biliyorum, ama birincisi ben Hakkın yanında bulunarak tarafımı belli ediyorum ve elimden geleni, gücümün yettiğini yapıyorum. [/COLOR][/COLOR][/FONT][/B][/B]
[B][/B]
[B][B][FONT=Verdana][COLOR=black][COLOR=black]Kutsalı olmayan kutsala saygıyı bilmez. Bunu yapanlar bilmiyorsa, kutsalımıza karşı hassasiyetimizi başkasından beklemeden biz korumalıyız. [/COLOR][/COLOR][/FONT][/B][/B]
[B][B][FONT=Verdana][COLOR=black][COLOR=black]Durumu düzeltmeye ve yapanları boykota tüm duyarlı Müslüman Kardeşlerimi davet ediyorum[/COLOR][/COLOR][/FONT][/B][/B]
[B][/B]
[B][B][FONT=Verdana][U][COLOR=#444444][COLOR=#444444](Bahsi geçen ayet İhlas Suresinin 3.Ayetidir ve Anlamı: [/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=black]O(Allah) doğurmamıştır, doğurulmamıştır.[/COLOR][/COLOR][COLOR=#444444][COLOR=#444444])[/COLOR][/COLOR][/U][/FONT][/B][/B]
[B][U][COLOR=#444444][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#444444][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=darkred]Mailime gelen bu yazıyı buraya taşımak ve desteklemek benim için bir görevdir. İslamı hedef alan herkesin karşısında durmak en önemli görevimiz olmalıdır.[/COLOR][/U][/B][/FONT]

Salim58 21.05.2009 11:28

Cevap: Boykot: İslamı hiçe sayanları sizde yok sayın.

şiddetle kınıyorum bu islam düşmanları hiçbir sonuca ulaşamayacak zafer islamda

ellerine sağlık kardeşim paylaşım için sağol

WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:28.