![]() |
BURÇLAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR...
Almanya’da Bonn Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırmada, burçların bilimsel olarak doğru olmadığı kanıtlandı.
Alman Die Welt gazetesinin yer verdiği habere göre, bilim adamları 15 bin kişi üzerinde araştırma yaptı ve doğum tarihleri ile kişilikleri arasında bağlantı kurdu. Araştırmaya katılanların doğdukları tarihe denk gelen burçlarındaki karakter özellikleri ile gerçek karakterlerinin örtüşmediği ortaya çıktı. Astrologları kızdıracak araştırmaya göre, burçlar gerçeği yansıtmıyor. Bonn Üniversitesi Psikoloji ve Kişilik Araştırmaları Bölüm Başkanı Profesör Martin Reuter, “İnsanların doğdukları gün ya da saat ile karakterleri arasında bir bağlantı yok” dedi. Araştırmaya Danimarka Aarhus Üniversitesi’nden Peter Hartmann ve Helmuth Nyborg da katıldı. Bilim adamları, Koç, Boğa, Akrep, Yay ya da diğer burçlara denk gelen insanların karakterlerinin burçlarıyla ‘sıfır’ ortak özellik taşıdığını açıkladı... |
Cevap: BURÇLAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR...
SAĞOL KARDEŞİM GÜZEL Bİ AYDINLATMA BEN ZATEN BURÇLARA HİÇ İNANMAM VE İLGİLENMEM BİLE İLGİLENENEDE SAYGI DUYARIM HERKESİN FİKRİ AYRI TABİ
|
GÜNAYDIN :D
|
Böyle sacmaliklara inanlar var, buna inanamiyorum. :D
|
[QUOTE=barikat58;413201]GÜNAYDIN :D[/QUOTE]
daha uyanamadın heralde sayın a.ş yanlış yere yanlış yorum günaydın |
[B]Burçlar tabiki gerçeği yansıtmıyor. Ancak kişi kendi burcuna göre öğrendiklerine kendini inandırdığı için kendisi burçtaki gibi yaşamaya çalışıyor aslında... Örneğin burcunda sen lidersin diyorsa, oda ona göre hareket etmek için elinden gelen çabayı göteriyor. Nitekim azimle başarılı bile oluyor... Asıl mesele inanmaktır. Hani bir laf vardır ya inanmak başarmanın yarısıdır diye, işte burçlar bazı insanların iyi kötü birşeylere inanmasını sağlıyor ve farkında olmadan onları yönlendiriyor...[/B]
|
[B][I]Ben hiçbir zaman inanmadım inanmakta cahilliktir zaten insanların yaşama şartların, ne olacakların, kişiliklerini ve karakterlerin belirlermiş öyle saçmalık mı olur.[/I][/B]
|
yani günaydın ben bunu bulmuştum zaten:D
|
[quote=sevdagülü;413253]yani günaydın ben bunu bulmuştum zaten:D[/quote]
sanada günaydın sen aramayamı çıkmıştında buldun :D aramakta gereksizdi ondan tekrar günaydın :D |
ben burçlara inanıyorum ama burçlara göre yönlendirilmesine karşıyım insanlar kendi kendine değilde burçlara göre hareket etmelerine karşıyım.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:14. |