![]() |
azeri reklam sıloganları:)
ETİ'NİN AZERBAYCAN'DAKİ REKLAMİ
Bir Sormacam Var Balalar / Gaydi Gaptır Gaptır / Çaya Gaamaltıya Gatar / Dimeli Nedir Nedir / Miskimit Denince Ahla / Tamam Şindi Gaptım / Heman Onun Adı Düşer / Eti Eti Eti :)) ARADIGINIZ KİSİ KAPSAMA ALANİ DİSİNDA İSE: "Aradiginiz Nümreye Zeng Çatmir. Tilifon Ya Söndürülür Ya Da Eat Dairesi Haricindedir. Hayis Edirik Biraz Sonra Zengeyleyesiniz." -------------------------------------------------------------------------- SELULIT KREMI REKLAMI Kadın Manken: -Kepınızın Melumıdır. Selilit Avratları Dehsete Düşirir... -------------------------------------------------------------------------- HABERLER Spıker: -Gardas Ölke Türkıye'nın Alı Prezıdentı Ahmet Necdet Sezer, Tütün Icımlıgı Yasasını Gerı Deptı... -------------------------------------------------------------------------- İPANA REKLAMI Dıs Ses: -Yenı Yetmelerınızın, Körpelerınızın Dıslerını Ipana Ile Dıdıkleyın... -------------------------------------------------------------------------- REJOİCE SLOGANİ "Yika Ve Çik!" Ya, Azerbeycan'da Söyleymis: "Çimirem Çikirem!" |
Cevap: azeri reklam sıloganları:)
HABERLER
Spıker: -Gardas Ölke Türkıye'nın Alı Prezıdentı Ahmet Necdet Sezer, Tütün Icımlıgı Yasasını Gerı Deptı... TEŞEKKÜRLER ELLERİNE SAĞLIK YİNE GÜLDÜRDÜN BİZLERİ |
ben gülmeyi çok severim hayatta her seye ragmen güle bilen biriyim ve isterimnki etrafımdakilerde gülsün ne mutlu bana birzda olsa sizleri güldürebiliyosam::)
|
[QUOTE=sevdagülü;416146]ben gülmeyi çok severim hayatta her seye ragmen güle bilen biriyim ve isterimnki etrafımdakilerde gülsün ne mutlu bana birzda olsa sizleri güldürebiliyosam::)[/QUOTE]
RABBİM SENİ VE CÜMLEMİZİ DAİMA GÜLDÜRSÜN |
teşekkürler..............................................
|
[COLOR="Purple"][B][I]Erzurumlu bilgisayar kullanırsa
Bir işyerine bilgisayar ve stok programı satılır. Teknik servis elemanı bilgisayar ı işyerine kurduktan sonra stok programının kullanımı ile ilgili bilgi verir ve ayrılır. Aradan bir iki saat geçer, işyerinden telefon: -"Kardeşim sizin anlattığınız gibi yapirem fakat program düzgün çalışmiir." Teknik servis elemanı sorar: -"Nasıl yapıyorsunuz?" -"Senin anlattığın gibi." -"Hata ne?" -"Yazdığım bilgiler kaydetmeme rağmen saklanmir." -"İşlem basamaklarını tek tek anlatın." -"Tamam" diyor ve başlıyor anlatmaya... "Programı açirem. Malın adı bölümüne adını, adedi bölümüne adedini, birim fiyatını vb. yazirem. Hepsini yazdıktan sonra senin anlattığın gibi kayıt bölümüne basirem. Ekrana bir yazı geliyir: Kaydetmek ister misiniz? E/H yazısı çıkir. Ben de diyirem Hee..." [/I][/B][/COLOR] |
[B]Güzel paylaşımınız için sağolun[/B]
|
haha cok hosumaa gidiyo farkli siveler falan... paylasim icin saolun.. :)
|
Ölmek istiyorum :D:D
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:48. |