Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=204)
-   -   Sivasspor şampiyon olamaması hakkında ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29276)

gCweb 31.05.2009 10:14

Sivasspor şampiyon olamaması hakkında ?

Öncelikle Sivasspor'a başarılarından dolayı tüm kalbimle teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar sivasspor sizce neden şampiyon olamadı ?
Neden 4 büyük takım alışkanlığı devam ediyor ?
Sizce her sene galatasaray,beşiktaş,fenerbahçe,trabzon'un şampiyon olması ne kadar heycanlıdırıcı geliyo ?

Bence Türkiye futbolu kendi içinde bitmiş.

Kim ne demek istediğimi anlamıştır. Yorumlarınızı esirgemeyin.

Salim58 31.05.2009 10:16

Cevap: Sivasspor şampiyon olamaması hakkında ?

ŞAMPİYON BİZİZ ZATEN BJK BİRİNCİ TÜM FUTBOLCULARLA GURUR DUYUYORUM

sivaslıgenç 31.05.2009 10:47

Ya Beşiktaş şampiyon olsa nolurkı.Hatta ligin son haftasının olmadıgını bilmesem Beşiktaşın şampiyon oldugunu bile anlamazdım kutlayan olmadı konuşan olmadı.Geçen hafta Beşiktaş maçında bilerek gol pozisyonlarını harcayan Arda dündevleşti Sivas karşısında.
Bize göre şampiyon Sivas...

Cley 31.05.2009 11:10

[B]Tecrübesizlik yüzünden şampiyon olamadık.FB,BJK,Gs camiaları için ligde ikinci olmak bile başarısızlık sayılırken bizim ikinci olmamız büyük başarı. Sivassporlu futbolcuların çoğu böyle bir başarıyı yaşamamış daha önce ve bu onlarda stres yaptı son haftalardaki maçlarımıza bakarsak disiplinden uzak bir görüntü vardı.Ligin en az gol yiyen en az mağlup olan takımı durumunda iken son haftalarda kendi sahamızda da yenildik kendi sahamızda iki gol de yedik , iki hafta üstütste maç da kaybettik. Bence Şampiyon olamamzın en büyük nedeni tecrübesizlik ve heyecan yapmak.[/B]

barikat58 31.05.2009 11:16

sivasspor bu sezon gecen sezondan daha başarısız bir grafik çizdi ve buna ragmen ikinci oldu.oysa gecen sezon 74 puan toplayıp 3 lü averajla 4. olan sivasspor 3 büyüklerden sadece bjk yi inönüde yenmişti onun dışında 3 büyüklere galibiyetimiz yoktu.ama bu sezon onlara karsı galibiyetimiz vardı hepsindende 3 puan almasını bildik ama ilginctir 67 puan topladık.eger gecen yıl ki kadar başarılı olsaydık şampiyonlugu gecen haftadan ilan etmiş olacaktık.

Salim58 31.05.2009 12:10

bu yılki gibi bu ligi bidaha bulamayız kaçtı artık geriye dönüş yok ileriye bakmamız lazım

seva 31.05.2009 15:28

Sivasspor'a başarılarından dolayı tüm kalbimle kutluyorum...

yenilsede bizim için önemi yok...

Salim58 31.05.2009 17:18

o bizim şampiyonumuz zaten gerisi yalan

gıldırlı 31.05.2009 18:20

hepinizden allah razı olsun bence sivasspor şampiyondur neden çünkü herşeyden önce bu başarıyı 17 hafta liderligi hiç birtakım götürememiştir onlar hazmedemesinler sivas gönüllerin şampiyonudur bizi yani sivası çekemeyenler şimdi küme düştüler şampiyon yiğido kıskananlar çatlasın

seten65 31.05.2009 18:26

ŞAMPİYON BİZİZ ZATEN BJK BİRİNCİ TÜM FUTBOLCULARLA GURUR DUYUYORUM
.......DELİKTAŞLISALİM KARDEŞİME KATILIYORUM....GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUYUZZZZ

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:06.