![]() |
Bunları biliyormuydunuz ?
[B]Bunları Biliyormusunuz[/B]
[B]Kendi dirseğini yalamanın imkansız olduğunu[/B] [B]Ördeğin vakvaklamasının yankı yaratmadığını ve bunu kimsenin açıklayamadığını[/B] [B]Dünyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arızaların %23 ünün, makinenin üstüne oturup kendi popolarının fotokopisini çekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldiğini[/B] [B]Yaşamın boyunca uyku sırasında yaklaşık 70 böcek ve 10 örümcek yiyeceğini (Mmmmh!!:)[/B] [B]İdrarın zifiri karanlıkta parladığını[/B] [B]Eğer çok şiddetli hapşırırsan, kaburgalarından birini kırabileceğini[/B] [B]Hapşırmayı engellemeye calışırsan, başındaki veya boynundaki damarlardan birinin yırtılabileceğini ve ölebileceğini[/B] [B]Hapşırdığın sırada gözlerini açık tutmaya çalışırsan, yerlerinden fırlayabileceklerini[/B] [B]Domuzların vücut yapılarından dolayı hiçbir zaman başlarını yukarı kaldırıp gökyüzüne bakamadıklarını[/B] [B]Dünya nüfusunun %50 sinin hiç telefonla konuşmadığını[/B] [B]Farelerin ve atların kusamadıklarını 1 saat süreyle kulaklıkla birşey dinlemenin kulaktaki bakteri sayısını %700 arttırdığını[/B] [B]Çakmağın kibritten önce bulunduğunu[/B] [B]Parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan için benzersiz olduğunu[/B] [B]Bu yazıyı okuyan insanların %75 inden fazlasının, dirseklerini yalamaya çalışacaklarını[/B] Biliyormuydunuz? :D:D:D:D:D |
Cevap: Bunları biliyormuydunuz ?
çoğunu biliyordum saol emeğine sağlık!...
|
bilmediklerimizide öğrenmiş olduk paylaşım için teşekkürler
|
Bu yazıyı okuyan insanların %75 inden fazlasının, dirseklerini yalamaya çalışacaklarını
yalıyorlardır :D |
[QUOTE=seva;425482]Bu yazıyı okuyan insanların %75 inden fazlasının, dirseklerini yalamaya çalışacaklarını
yalıyorlardır :D[/QUOTE] o nasıl oluyor seva............ |
[QUOTE=deliktaşlısalim;425483]o nasıl oluyor seva............[/QUOTE]
nasıl oluyorsa artık :D |
[B][COLOR="Red"]1 saat süreyle kulaklıkla birşey dinlemenin kulaktaki bakteri sayısını %700 arttırdığını[/COLOR][/B]
[B]ooo ben az 2 saat dinliyorum :D[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:52. |