![]() |
Kaçan kovalanır mı?
Evet arkadaşlar;
Hepimizin bildiği gibi etrafta herzaman için aşkta kaçan kovalanır tarzında bir muhabbet dönmektedir. Bence ortada gerçek bir aşk varsa kaçmak,kovalamak diye bir şeyin asla düşünülemeyeceğini savunuyorum. Peki ya sizler nasıl düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.......... |
Cevap: Kaçan kovalanır mı?
KAÇAN KOVALANIRDA NEREYE KADAR BIRDE FAZLA NAZ AŞIK USANDIRIR DİYE BİR LAF VAR UNUTMAYALIM GENÇLER.HERZAMAN HERŞEYDE SAYGI ÖNDE OLMALI SAYGININ OLDUGU HERŞEYDE UZLAŞIM VARDIR,SEVGİ VARDIR EGER YÜREGİNİZDE ÇİGTANESİ KADAR SEVGİ MERHAMET TAŞIYORSANIZ,ZATEN SİZİN KAÇMANIZA VEYA KOVALAMANIZA GEREK YOK ÇÜNKÜ GÜZEL YÜREKLERDE TEMİZ SEVGİLER BESLENİR BÜYÜR VE HER YÜREK ATIŞINDA BU SEVGİLER TÜM EVRENE DAGILIR MİS GİBİ KOKARLAR.SEVGİYLE KALIN HERZAMAN TEMİZ SEVGİ TAŞIYAN GENÇLERİMİZ OLUN...
|
valla kaçan kız da olsa erkek te olsa kovalanıyor herhalde kaçanı kovalamak insanoğlunun genlerinde var galiba.
|
Bencede kaçan kovalanır,ama kişilere göre değişmekte bu..
|
bencede kovalanır ben kovaladım ve yakaladım ne diyeyim
|
[quote=deliktaşlısalim;425632]bencede kovalanır ben kovaladım ve yakaladım ne diyeyim[/quote]sen mi yakaladın yoksa mahsus yakalandı mı..sor bakalım ,sakın kavga etmeyin sonra bak benim yüzümden........
|
[QUOTE=HARBİKIZ;425637]sen mi yakaladın yoksa mahsus yakalandı mı..sor bakalım ,sakın kavga etmeyin sonra bak benim yüzümden........[/QUOTE]
yakalanmasa ben nasıl yakalayayım tabiki biraz kaçtı durdu ve yakalandı |
yani kaçmaya devam etseydi hala kovalıyor olacaktın,iyi insanmış ki acımış durmuş kendisi...bu vesileyle yengeye selamlarımı söyle lütfen........
|
[QUOTE=HARBİKIZ;425649]yani kaçmaya devam etseydi hala kovalıyor olacaktın,iyi insanmış ki acımış durmuş kendisi...bu vesileyle yengeye selamlarımı söyle lütfen........[/QUOTE]
a.selam sağol zaten fazla kaçamazdı ben biraz uyanık davrandım |
Kesinlikle kovalanır.Çünkü ulaşılmazı sever insanoğlu buda artı heyecan yaratır kimilerine göre bunun adıda aşktır işte.(
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:23. |