Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Celalettin Cerrah gönderildi (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29566)

arikarinkuchi 12.06.2009 07:23

Celalettin Cerrah gönderildi

[B][COLOR="red"]Celalettin Cerrah gönderildi [/COLOR]

Valiler kararnamesinde büyük sürpriz. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah vali olarak başka bir ile atandı.
İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Osmaniye Valiliği'ne atandı.

Kimi illerin valilerinde değişiklik öngören valiler kararnamesi, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararına göre, 8 ilin valisi merkeze alınırken, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Osmaniye Valiliği'ne atandı.

[COLOR="red"]MERKEZE ÇEKİLENLER[/COLOR]

Kararnameye göre, Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Hatay Valisi Nusret Miroğlu, Kırşehir Valisi M. Lütfullah Bilgin, Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, [U][COLOR="red"]Sivas Valisi Veysel Dalmaz[/COLOR], [/U]Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, Uşak Valisi M. M. Kayhan Kavas ve Kırıkkale Valisi M. Bahrettin Demirer merkeze alındı.

[COLOR="red"]KİM NEREYE VALİ ATANDI?[/COLOR]

Amasya Valisi M. Celalettin Lekesiz, Hatay'a, Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, Kırklareli'ne, Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, Tunceli'ye, Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden, Kırşehir'e, Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın'a, Konya Valisi Osman Aydın, Nevşehir'e, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Amasya'ya, Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, Konya'ya, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Şanlıurfa'ya, Tunceli Valisi Mustafa Yaman, Giresun'a, Van Valisi Özdemir Çakacak, Uşak'a, Batman Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon'a, Osmaniye Valisi Zübeyir Kemelek, Tekirdağ'a, Develi Kaymakamı Ahmet Turhan, Batman'a, Nizip Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale'ye, Mülkiye Başmüfettişi Ahmet Kara, Kars'a, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, Van'a, [U][COLOR="Red"]Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Kolat, Sivas'a[/COLOR], [/U]Mülkiye Başmüfettişi Yılmaz Arslan, Balıkesir'e, Mülkiye Başmüfettişi Doç. Dr. M. Ulvi Saran, Malatya'ya, Mülkiye Başmüfettişi Mustafa Yemlihalıoğlu dez Artvin'e atandı.[/B]

Salim58 12.06.2009 07:28

Cevap: Celalettin Cerrah gönderildi

hayırlı olsun demek lazım ama celalettin cerraha ve veysel dalmaza üzüldüm başarılı çalışmaları vardı hayırlısı diyelim

sibelYILMAZ 12.06.2009 08:11

hadi yeni valla sevindim desem yalan olur istanbulun hakkından en iyi gelen adamlardan biriydi bakalım bundan sonra ne olacak.....

ABDULLAH DUMAN 12.06.2009 08:15

[B]Normalde emniyet müdürünün vali olması mükafattır ama bu Cerrah'a ceza olarak kesilmiş galiba Veysel Dalmaz içinde üzüldüm doğrusu[/B]

deniz kızı 12.06.2009 08:33

hayırlı uğurlu olur inşallah. ama celalettin cerrah istanbul için önemliydi onun gidişi neleri beraberinde getirir bilinmez.

tekniker58 12.06.2009 09:01

hepside hayırlı uğurlu olsun vatana millete.

sibely58 12.06.2009 09:06

ben sanırım ters düşünen birisiyim ki istanbul emniyet müdürü celalettin cerahı nedense sevmiyorum ama bu atama olayı onun için sanki sürgün olmuş gibi düşünmedende geçemiyorum

HaZaN 12.06.2009 09:32

[B][I]Celalaettin Cerrah için çok üzüldüm bizim Türk Milleti nednese çalışana kıymet vermez, onun gibi bir kişinin İstanbul gibi Metropol bir İlde çalışacağını hiç tahmin etmiyorum,[/I][/B]

[B][I]Sibel kardeş şunu huç unutma ki gelen gideni aratır bu bir gerçektir bekle göreceksin ,[/I][/B]

[B][I]İstanbul Emniyet Müdürü Celalattin Cerrah ve Sivas Valisi Veysel Dalmaz'a[/I][/B]
[B][I]Hayırlısı olsun diyorum ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum.[/I][/B]

Salim58 12.06.2009 09:39

[QUOTE=sibely58;426834]ben sanırım ters düşünen birisiyim ki istanbul emniyet müdürü celalettin cerahı nedense sevmiyorum ama bu atama olayı onun için sanki sürgün olmuş gibi düşünmedende geçemiyorum[/QUOTE]

bence güzel çalışıyordu nesini beğenmediniz anlayamadım tabi buda sizin görüşünüz ben şahsen çok beğeniyordum cerrahı

H_Turan 12.06.2009 09:44

Valimiz Gidiyor Veysel Dalmazı Beğenmiyenler Yeni vali ile kıymetini anlayacaklar Gelen gideni aratır Birde Valilik tecrübesi olmayan birisi geliyor.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:49.