![]() |
Bebeği ile Dilenirken Yakalandı
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/kadinbebek.jpg[/IMG]
Sivas Belediyesi zabıta ekipleri, dilencilere yönelik operasyon düzenledi. Zabıta ekipleri, kent merkezinde özellikle cami önlerinde dilenen çok sayıda kadın dilenciyi yanlarındaki çocuklarıyla birlikte yakaladı. Araçla Zabıta Müdürlüğüne getirilen kadın dilencilerin üzerinde ele geçirilen paralara el konuldu. Kabahatler Kanunu'na göre dilencilerin her birine 69'ar TL ceza kesildi. Bu arada yakalanan kadınlardan birinin henüz 18 günlük adlı bebeğiyle dilenmesi dikkat çekti. Dilencilerin arasında çok sayıda çocuk olduğu görüldü. Bazı dilenciler görüntülerinin çekilmesine tepki gösterirken bir kadın dilenci ise görüntüsünün alınmaması için uzun süre lavabodan dışarı çıkmadı. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Cevap: Bebeği ile Dilenirken Yakalandı
malesef oluyor ne diyelim bide genellikle çocukları bu işte kullanıyorlar bu dahada acı bişey
|
çocuklari uatanmadan kullanıyorlar..gencecik ınsanlar uatanmıyorlarda kısa yoldan para kazanmanın yolları ama çocukları kullamasınlar....
|
söyleyecek kelime bulamıyorum her şey ortada ne diyelimki allah korkusu olsaydı bunların kendi öz çocuklarının kolunu bacağını yakıp dilendirmezlerdi 4 levente gelseniz nelerle karşılarşırnız aklınız almaz vallahi anlatmaya dilim varmıyor dayanamıyorum ben koskoca 20 yaşındaki çocuğu gelmedi diye sabaha kadar uyumadım telefonla aramadık yer bırakmadım ağlamaktan bi haal oldum bunlar nasıl ana baba anlamıyırum allah ıslah etsin
|
[B][I]Dilenirken hiç utanmıyorlar ama ; o masum yavrularını nasıl alet olarak kullanıyorlar anlamıyorum bunlar sözde anneler ,biz yavrumuzu öpmeye kıyamıyoruz , sağlıkları yernide dilenen kadar çalışsalar ya.[/I][/B]
|
malesef ülkemizde kolay para kazanmanın en kestirme yolu bu demekki
|
Sivas'ta neredeyse her yerde dilenci var dilenciler neredeyse futbolcular kadar para kazanıyorlar.
|
[B]Yazık be Allahtan korkun küçücük bebekten ne istiyorsunuz kendinizin yaptığı yetmiyor o masumlarıda düzenbazlığa alet ediyorsunuz[/B]
|
Hayatta dilenciye para vermem , benden zengin hepsi onlar bana para versin :D
|
yhaa simdik söle bisi varr ameller niyetlere göredirr sen in niyetin ne iyilik yapmak onun sevabini allahin izniyle aliosun zaten o sonra almis o parii napimis bu durumda pek önemli diil.üzücü olan tabiiki cocuklarin burda alet edeilmesi bölesi cirkin bi olaya:(allah hepimizin cocugunu korusun yinede büüyük konusmayalim yhani kendi adima konsum benimde daha evladim yok birgün böle olsun allah korusun kim ister...
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:41. |