![]() |
Sivas Benim İçin Bir Şans
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/1.vali_kolat.jpg[/IMG]
Sivas'ın yeni Valisi Kolat, düzenlediği basın toplantısında, göreve başladığı Sivas'ın kendisi için şans olduğunu belirtti. Vali Kolat; ''Sivas geçmişiyle, tarihiyle, insanıyla çok özel bir yer. Biz de bu Sivas'a layık olmaya gayret edeceğiz. Sivas'ta birçok kültürü bir arada görmek, birçok medeniyetin kültürlerini, uzantılarını görmek mümkün. Bizim de bunlara bütün kültürleri, bütün düşünceleri, bütün yapıları kucaklayacak şekilde bir çaba içerisinde olacağız. Her şeyi gönül huzuru içeresinde, dostlukla, saygı çerçevesi içerisinde göstereceğiz'' dedi. Kolat, şunları kaydetti: ''Bu çalışmalarımız tamamen kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, adliyesiyle, askeriyesiyle ve özellikle vatandaşıyla yapılabilecek bir çalışmadır. Son yıllarda katılımcı yönetim anlayışı son derece yaygınlaştı ve artık yani tepeden inme emirler yerine, herkes ile istişare edilerek, herkesin görüşü alarak, herkese açık olarak bir yol izlemek, hizmet açısından daha faydalı, yararlı olduğu görülmüş ve biz de bu yolu izlemeye çalışacağız. Her yönüyle sizin, kamuoyunun desteğine ihtiyacımız var. Her türlü eleştiriye de açığız. Yanlış yaptığımız zaman bizi düzeltiniz, doğru yapmak için de bize yol gösteriniz.'' Vali Kolat, uzun yıllar kaymakamlık ve idarecilik yaptığına da işaret ederek, konuşmasını şöyle tamamladı: ''Valililerin birinci görevi huzur ve asayişi sağlamaktır. Biz hem devletin temsilcisi, hem hükümetin ve her bakanlığın ayrı ayrı temsilcisi olarak görevimizi yerine getireceğiz. Bizim asayişin yanında ekonomik görevlerimiz vardır, sosyal görevlerimiz vardır. Ben Malatyalıyım, Darendeliyim. Sivas'tan bir ayrımız gayrımız yok. Aynı sıkıntıları orada da insanımız yaşıyor. Hep beraberce paylaşacağız. Sosyal çözümler bulmaya gayret edeceğiz. Zaten kurulu düzen var. Bu konuda çalışan kurumlar, kuruluşlar var, sivil toplum kuruluşları var, belediyelerimiz var. Biz de bunlara destek vereceğiz, motive edeceğiz. İnşallah hep birlikte güzel şeyler yapma azim ve kararlılığı içerisindeyiz.'' Vali Kolat, daha sonra ilçe kaymakamlarıyla bir süre görüştü. |
Cevap: Sivas Benim İçin Bir Şans
hayırlı olsun sayın valim...
size ve sivasımıza sans getirir bu atamanız |
ins herseyin hayirlisi olsun sivass icin canii gönülden bunu diliyorum..:(
|
hayırlı olsun güzel çalışmalar yapılır inşallah
|
HAYIRLI OLSUN VALİM , İNŞALLAH TÜM İYİ NİYETLERİNİZ KARŞILIK BULUR, ŞEHRİMİZDE BİRAZ DAHA SOSYO EKONOMİK GELİŞME SAĞLANIR SAYENİZDE
yanlız bugün hürriyette ön sayfada koca karşılama fotoğrafı var umarım bu fotoğraftaki çağdışılığa yönetim olarak izin vermezsiniz, askeri darbe sonrasındaki generallerin karşılam atöreni gibi tüm zevat meydanda hazırolda beklemiş , bu olacak iş değil dünyada böyle birşey yokkkkkkkkkkkkk kolay gelsin başarılar sayın valim, herkese herkesime kulak veren anlayışınız sayesinde şehir bir üst lige çıkabilir |
[B]@ abircan
[/B] O kuyruğu engellemek Türkiye'de mümkün değil bence.İstediğin kadar mutevazi ol.Zaten havaalanında karşılama olmasın diye istekte bulunmuş .Havaalanında karşılama olmamış ama valilik önünü unutmuş herhalde..:):D |
[B]Hoş geldiniz sayın valimiz sivas sizden hizmet bekliyor umarım gelen gideni aratmaz[/B]
|
yeni görevinde başarılar dilerim sayın valimize inşallah sivas a büyük katkıları olur...
|
[B]Hayırlı uğurlu olsun memlektimize.[/B]
|
inşallah siz de sivas için büyük bir şans olursunuz vali bey...
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:06. |