Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Belçika’da Türk (SİVASLI)mahkum işkenceden öldü (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=30393)

abircan 12.08.2009 11:02

Belçika’da Türk (SİVASLI)mahkum işkenceden öldü
 
11.08.2009 - 17:00
Yazdır Arkadaşına gönder Irkçılığın yükselişi Avrupa’da büyük tartışmalara yol açarken, Belçika’da Türk bir mahkum cezaevinde gördüğü işkence sonucu öldü.

Belçika’da geçtiğimiz haftasonu bir cezaevinde yaşamını yitiren Mikail Tekin adlı Türk mahkumun işkenceden öldüğü belirlendi. Tekin’e yapılan otopsi, mahkumun vücudundaki işkence yaralarını açığa çıkardı.

Türk mahkumun işkenceden öldürülmesi, Avrupa’da yükselen ırkçılığın geldiği noktayı bir kez daha gözler önüne serdi. Avrupa ülkelerinde faşist parti ve gruplar giderek daha fazla ses çıkarmaya çalışırken, birlik üyesi ülkelerin hükümetlerinin yabancı düşmanı politikaları da ırkçılığı körüklüyor.

Belçika’da cezaevlerindeki doluluk oranı o kadar arttı ki, hükümet yakın zamanda bazı mahkumları erken tahliye etmiş, bazılarını ise Hollanda’ya nakletmişti. Tutukluların büyük kısmını göçmenler oluşturuyor.



LANETLE KINIYORUM, HEMŞERİME ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM YAKINLARINA SABIR SELAMET DİLERİM

Salim58 12.08.2009 11:23

Cevap: Belçika’da Türk (SİVASLI)mahkum işkenceden öldü
 
[B]kardeşimize allah rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına rabbim sabırlar versin bize gelince bas bas bağıran avrupa basını bunu neden gündeme almıyor acaba [/B]


WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:00.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.