![]() |
Fenerbahçe - Sivasspor
[CENTER][IMG]http://i0907.hizliresim.com/2009/7/9/2405.png[/IMG][IMG]http://i360.photobucket.com/albums/oo49/virtue83/Futbol/fenerbahce.png[/IMG]
Sivassporumuz Trabzonspor yenilgisiyle taraftarımızı büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Bu maçdan alcağı puanlarla bi umut vermesi dileğiyle. Gerçek Sivassporu bu maçtada göremicez gibi gözüküyor. Transferleri hala bekliyoruz. [B]Tarih:[/B] 16 Ağustos 2009 [B]Saat:[/B] 21.00 [B]Hakem:[/B] M.Kamil Abitoğlu [B]Stat:[/B] Şükrü Saraçoğlu Stadyumu [B]Yayın:[/B] Lig Tv [COLOR=Red][B]Sakatlar;[/B][/COLOR] [B]Sivasspor:[/B] Mehmet Yıldız ve Sezer Badur [B]Fenerbahçe:[/B] R.Carlos,Edu ve Özer Hurmacı [B][COLOR=Red]Daha önce ligde Sivassporumuz ile Fenerbahçe arasında oyanan maçlar;[/COLOR][/B] [B]Sivasspor[/B] 2-3 Fenerbahçe Fenerbahçe 3-0 [B]Sivasspor [/B] [B]Sivasspor[/B] 1-1 Fenerbahçe Fenerbahçe 2-2 [B]Sivasspor [/B] Fenerbahçe 1-0 [B]Sivasspor[/B] [B]Sivasspor[/B] 1-4 Fenerbahçe [B]Sivasspor[/B] 2-1 Fenerbahçe Fenerbahçe 4-2 [B]Sivasspor[/B] [LEFT]Sivasspor.com Alıntı. [/LEFT] [/CENTER] |
Cevap: Fenerbahçe - Sivasspor
Büyük ihtimalle yenilgiyle ayrilacagiz gibime geliyor. Bu oyunla kadiköyde beraberlik bile zor şahsen benim umudum yok.bide biletler çok pahalı sanki şampiyonlar ligi finalini izleyeceğiz.
|
[B]Aynen yenileceğimize inanıyorum. Yinede Sivassporumuza başarılar dilerim. İnş maçı alırız.[/B]
|
FB´yi cok büyütmemek lazim, iyi mücadele eden takimlara karsi zaaflari var, dikkatli olursak puan almamiz süpriz olmaz. Basarilar Sivasspor.
|
[B]kazanma ihtimalimiz fenerbahçenin bu yılki durumuna,oynuna baktığımızda çok zor duruyor
inşallah hiç yoktan bir beraberlik alırız[/B] |
[B]Bu maç beraberlik kokuyor ...[/B] ...........
|
HADİ SİVASSPOR
YÜZÜNÜN AKIYLA DÖN SİVASA......... |
[B]bu maçı alacağız hiç yolu yok
inadına sivasspor[/B] |
[B]Ya bizim defansı çok kötü gördüm ben. Şöyle kendimize bir gelsek. Kendi güvenimizi kazansak inanıyorum maçı alırız. Hadi bakalım.[/B]
|
[B]"0" olacak kardeşim iddaalıyım :)...[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:04. |