![]() |
internetin.Cebi Yanacak
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Müzik ve sinema sektörünü büyük maddi kayıplara uğratarak üretimin düşmesine neden olan, “internetten müzik ve film dosyası indirilmesine” sıkı takip ve cezai yaptırım getirilecek.
Müzik ve sinema sektörünü büyük maddi kayıplara uğratarak üretimin düşmesine neden olan, “internetten müzik ve film dosyası indirilmesine” sıkı takip ve cezai yaptırım getirilecek. Kültür ve Turizm Bakanlığının 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nda yapacağı değişiklikle, internetten “fikir hırsızlığına” karşı uyarı, idari para ve hapis cezasına kadar uzanan yaptırım hedefleniyor[/FONT][/COLOR] |
Cevap: internetin.Cebi Yanacak
[B]Geçen gün bi oyun (PS) aldık orjinali 120 TL kopyası 5 TL. Gelde korsan kullanma sen.[/B]
|
[QUOTE=Cley;450077][B]Geçen gün bi oyun (PS) aldık orjinali 120 TL kopyası 5 TL. Gelde korsan kullanma sen.[/B][/QUOTE]
[B]ceza faturaları gelmeye başlarsa şaşırma [/B] |
[B]Ne yaparlarsa yapsınlar. Gidip müzik marketten alacağıma internetten indiririm daha iyi. [/B]
|
[QUOTE=_DuMaN_58;450123][B]Ne yaparlarsa yapsınlar. Gidip müzik marketten alacağıma internetten indiririm daha iyi. [/B][/QUOTE]
[B]gelecek cezaya razıysan indir tabi kim tutar seni[/B] |
[B]kim bilecek benim indirdiğimi :)
kimi takip edecek [/B] |
internetten indiriyorum genellikle müzikleri ve programları....
durmak yok,yola devam:) |
Arkadaşlar milyonlarca kişi internetten indiriyorlar kimi takip edecekler ? Sadece korkutmak için olmaz demiyorum olur ama o zamanı görebilirmiyiz bilmiyorum :)
|
[B]Giderim internet cafeye müzigi indiririm usb'ye atarım oradanda kendi bilgisayarıma kopyalarım :D
Hadi beni bulsunlar :)[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:27. |