![]() |
Namazdan Kurtulmanın Yolları
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bütün ibadetlerine yerine getirmeye çalışan bir adam varmış.Orucunu tutar,zekatını verir,insanlara yardım elini uzatmaktan hiç geri kalmazmış.Yalnız bu adamın bir kusuru varmış:
Namaz kılmak ona çok ağır gelirmiş,üşenirmiş.Bir gün varmış gitmiş çok büyük bir hocanın yanına. Demiş ki: Hocam ne yap et beni şu namazdan kurtar.Namaz kılmamak için ne yapmam gerekse söyle yapayım.Yeter ki şu namazdan kurtulayım demiş. Hoca: Ya evlat ben hiçbir yerde ne duydum ne işittim bu namazdan kurtuluş yok,borcun kılacaksın demiş. Adam yalvarmış bul hocam diye.Hoca müddet istemiş adam gitmiş. Aradan haftalar geçmiş,adam gelmiş: Buldun mu hocam demiş,kurtulacak mıyım? Hoca:Buldum evladım eğer şu 5 şarttan biri sana uyuyorsa NAMAZ dan mesul değilsin: 1:ÖLÜ İSEN 2-DELİ İSEN 3:ÇOCUK İSEN 4:HAYVAN İSEN 5:KAFİR İSEN tercih senin............. [/FONT][/COLOR] |
Cevap: Namazdan Kurtulmanın Yolları
[B]son maddeler herşeyi anlatıyor fazla söze gerek yok
paylaşım için teşekkürler[/B] |
[B][I]süpersiniz wanted,salim abi size sonsuz tesekkürlerimi ve sükranlarimi sunarim.Allah sizden razi olsun[/I][/B]
|
[COLOR="DarkOrchid"][B]...............Mükemmelsin Kardeşim....................[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;450105][B]son maddeler herşeyi anlatıyor fazla söze gerek yok
paylaşım için teşekkürler[/B][/QUOTE] [QUOTE=ömer yalcin;450114][B][I]süpersiniz wanted,salim abi size sonsuz tesekkürlerimi ve sükranlarimi sunarim.Allah sizden razi olsun[/I][/B][/QUOTE] [QUOTE=seten65;450116][COLOR=DarkOrchid][B]...............Mükemmelsin Kardeşim....................[/B][/COLOR][/QUOTE] teşekkürler arkadaşlar o sizlerin Güzelliği ve Mükemmelliği : ) |
[B]hoca gereken cevabı vermiş kurtuluş yok para ilede satın alınmıyor borcum borçsa ödemekte bana düşüyor ister öde ister ödeme borcunu hesabı var birgün [/B]
|
işte bu çok güzel bir ders, tebrik ederim hocayı:) nefse ağır gelen ve en önemli ibadet olan namaz Peygamber Efendimizin(s.a.v) de dediği dinin direği müminin miracı NAMAZ... İyi düünelim ne için neden vazgeçtiğimizi...
|
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
|
hesap vermekten dünyada bile kaçamıyorsak er ya da geç önümüze çıkıyorsa borcumuzz elbette kii bi gün karşımıza çıkar!!
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:49. |