![]() |
İSLİM KEBABI
[B][COLOR="DarkOrange"]1,5kg kemer patlıcan
4-5 adet çarliston biber 3-4 adet küçük domates köfte için: yarım kg kıyma 1 kuru soğan 2-3 dilim ekmek içi tuz karabiber patlıcanları alacalı soyarak ince ince dilimleyin kızgın yağda kızartın köfteyi tüm malzemelrle birlikte yoğurun ister çiğ olarak ister teflon tavada yağsız olarak pişirin (ben çiğ yapıyorum ) kızartığımız patlıcanları şekilde görüldüğü gibi [IMG]http://img524.imageshack.us/img524/2227/dscn2220l.jpg[/IMG] arasına köfte koyarak saralım üzerlerini kürdan ile sabitleyelim borcama dizerek 200 derecede köfteler ve domatesler kızarana dek pişirelim [IMG]http://img198.imageshack.us/img198/1064/dscn2221s.jpg[/IMG] [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/2301/dscn2222.jpg[/IMG] [/COLOR][/B] |
Cevap: İSLİM KEBABI
[B]vay vay vay nede güzel duruyor bunlar adamın yüzüne gülüyorlar adeta
teşekkürler ellerine sağlık sağol yanına bide pilav yakışırdı neyse bunada şükür[/B] |
Cevap: İSLİM KEBABI
[B]Bir zamanlar ben de yapmıştım. İlk ve son denemem olmuştu meşakkatli bir yemek. Ayrıca yeni tahtan hayırlı olsun.:D Kaliteli bişeye benziyor kolay kırılmaz[/B]
|
Cevap: İSLİM KEBABI
[B][COLOR=darkorange]çok kötüsün yaaa hasan abiye müjde vermeli yeni tahtamı [/COLOR][/B]
|
Cevap: İSLİM KEBABI
Kronik'i Ramazan boyunca banlayın..:)
|
Cevap: İSLİM KEBABI
[COLOR="Red"][B]Bizde kürdan kebabı deriz sagol kardeşim çok nefis duruyor paylaşımın emegine sağlık.[/B][/COLOR]
|
Cevap: İSLİM KEBABI
[B][COLOR=darkorange]yiğiter ben eklemeyecektim cley ekle bi şey olmaz dedi tek suçlu o dur [/COLOR][/B]
|
Cevap: İSLİM KEBABI
[QUOTE=kronik;456784][B][COLOR=darkorange]yiğiter ben eklemeyecektim cley ekle bi şey olmaz dedi tek suçlu o dur [/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]Yeni tahta aldım onu nasıl gösterebilirim demedin mi? Ben de bir yemek yap üstünde foto çek ekle demedim mi. :D[/B] |
Cevap: İSLİM KEBABI
[B][COLOR=darkorange]yine küstüm sana ''iftiracı ''[/COLOR][/B]
|
Cevap: İSLİM KEBABI
Yemeğin görünümü o kadar güzel olmuş ki, yeni tahtayı bile göremedim. Patlicanın her türlüsünü çok seven biri olarak bu yemeğin tadınında çok güzel olduğuna eminim. Ne diyebilirim ki ellerine saglik. Yeni tahtan hayırlı olsun, kaliteli olduğu belli, umarım uzun süre bozulmaz.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:50. |
Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.