![]() |
FİLİSTİN MARKALI İHANET!!!
[COLOR="Red"]Bu iddia doğruysa ne yapacağız?[/COLOR]
Soru şu: - İsrail’in Filistin’e ördüğü duvarın çimentosunu kim veriyor? İddia şu: - Filistin Meclis Başkanı Ahmed Kurey… [URL=http://img80.imageshack.us/i/filis.jpg/][IMG]http://img80.imageshack.us/img80/4325/filis.th.jpg[/IMG][/URL] Evet inanılır gibi değil.. Üstelik büyük ihtimalle doğru. Düşünün ki, İsrail, Gazze’yi kuşatmış. Açlık ve sefalet var. İlaç bile giremiyor. İsrail işte bu çağdışı kuşatma için duvar örüyor… Ve o duvarın çimentosunu Filistin Meclis Başkanı sağlıyor… Kahire sokaklarında duydum bunu… Aslında daha önceden biliniyor olabilir. Ama ben böyle bir skandalın duyulup da neden Türkiye’de bizi çarpmadığını merak ediyorum. Örneğin İstanbul’da her gece İsrail konsolosluğu’nun önünde gösteri yapan kardeşim, bunu duysa o anda ne yapacaktı? Gidip Filistin temsilciliğinin önünde “ikiyüzlü” diye Filistin Meclisi’ni protesto mu edecekti? Eder miyiz? Etmeliyiz… Her türlü ihaneti, ikiyüzlülüğü, sahici olmamayı protesto etmeliyiz… FATİH ÇEKİRGE/HÜRRİYET |
Cevap: FİLİSTİN MARKALI İHANET!!!
Filistin Meclisinin bu ilk ihaneti değil, öncelikle El Hamas iktidarı ele geçirdiğinde El Fetih yandaşlarını ülkeden sürdü, Birde El Fetihçilerin Mısır sınırında halkı İsrail askerlerinin kucağına bırakması var mesela, daha böyle çok olay var. Mesela BM'de vakti zamanında Yaser Arafat'ta Kıbrıs meselesi üzerinden prim yapmaya çalışmıştı. Yani Filistin Devletini ilk tanıyan ülkenin önemli bir sorununu kendi siyasetine malzeme yapıp, üstelik bizi haksız göstererek sadece kendilerine değil Tüm Müslüman dünyasına ihanet ve gaflet içerisinde olduklarını göstermişlerdi. Neyse efendin, Masum halkın suçu yok Allah Filistin Yöneticilerini ıslah etsin sonrası kolay...
|
yardım ve duamız filistin halkına...
yönetimlerin allah belasını versin.... |
[B]Bizim derdimiz Filistin'in mazlum halkı. Abd ve İsrail yandaşı olan tüm ülke yöneticilerinin Allah belasını versin.
Bir de Sayın Fatih Çekirge 1.çoğul şahıs yerine 2.çoğul şahısla yazsaymış yazısını. [/B] |
[B]Filistin halkı masum allah onların yardımcısı olsun[/B]
|
başlarındaki yöneticiler adam olsaydı bu masum halk bu zulmü çekmezdi...
|
Bu ilk ihanetlerii degil ...Arap milletinin ne kadar içten pazarlikli oldugunu bir daha gorduk ...Allah Filistinlilerin yar ve yardimcilari olsun !
|
[B]olan masum halka oluyor rabbim yardım etsin[/B]
|
Rabbim mazlumun her daim yanındadır Allah onlarıda yönetimlerinide....... neyse Rabbim filistinli kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun her daim...
|
Bir laf vardır bilmeyenimiz yoktur sanırım"Paranın dini imanı yoktur" diye. Araya çıkar para söz konusu oldumu her nedense herşey önemini ve değerini yitiriyor. Bu habaere inanmak bile istemiyorum, gerçekten çok alçakça bir davranış şekli, eğer doğruysa.
Sadece çokk yazık diyorum. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:28. |