![]() |
Dogum günün kutlu olsun Kronik
[CENTER][B][COLOR="Magenta"]Dogum günün kutlu olsun abla'cim...
Dilerim yeni yasin sana cok ugurlu gelir, bu güne dek mutluluk adina ne verdi ise sana yillar bundan sonra kat ve kat artar. Mutlu yuvanda cok sevdigin esin, birbirinden tatli üc evladin, ailen, dostlarin ve arkadaslarin ile saglikli, huzurlu, neseli, bereketli nice mutlu yillara ulasirsin... Seni comcok seviyorum ablacim, iyiki varsin ve hersey gönlünce olsun...[/COLOR][/B] [IMG]http://www.indiacakes.com/product_image/sm39378.8249074074.jpg[/IMG][/CENTER] |
Cevap: Dogum günün kutlu olsun Kronik
[B]Doğum günün kutlu olsun kardeşim nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllara[/B]
|
Dogumgünü gelmeden mi kutlama yapiyorsunuz? :D
|
Doğum günün kutlu olsun...Hayırlı yaşlar diliyorum :)
|
ay caanıım senin doğum gününü nasıl görmedim ben yaa doğum günün kutlu olsun allah ailenle birlikte daha nice doğum günleri nasiip etsin inşallah tabii mutlu bi şekilde inşallah güzelim seni çook öpüyorum.
|
[QUOTE=guldane;470441]ay caanıım senin doğum gününü nasıl görmedim ben yaa doğum günün kutlu olsun allah ailenle birlikte daha nice doğum günleri nasiip etsin inşallah tabii mutlu bi şekilde inşallah güzelim seni çook öpüyorum.[/QUOTE]
Bugün dogum günü degil ki, görmemeniz kadar dogal birsey yok. :D |
efendim ufacik bir karisikligin ardindan konu tatliya baglandi,
sevgili ablamizin dogum günü yarin, ben konuyu bir gün öncesinden acarak hata etmisim... |
dogum gününüz kutlu olsun kardeşim
|
doğum günün kutlu olsun Kronik.
yeni yasında istediğin tüm güzelliklerin bir ömür boyu seninle birlikte olması dileğiyle. |
[QUOTE=tatli-dilli;470449]efendim ufacik bir karisikligin ardindan konu tatliya baglandi,
sevgili ablamizin dogum günü yarin, ben konuyu bir gün öncesinden acarak hata etmisim...[/QUOTE] [B][COLOR=darkorange]Erken doğum sebebi ile kuvözdeyim :D[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:11. |