![]() |
ANKARA'DA.BULUŞUYORUZ
[B]istanbul'dan sivas.tan ve yurdun değişik yerlerinden bugün Ankarada buluşup
takımımıza gerekli desteği vermek için toplanıyoruz bu güzel buluşmanın değişik görüntülerini burda tüm yiğidolarla paylaşmak dileğimiz her zaman her yerde destek diyerek yola çıkan fedakar taraftarlarımızla nekadar öğgüyle bahsetsek azdır bildiklerimi yazmak isterim[/B] [COLOR="Indigo"][FONT="Arial Black"]75:kişi istanbul ankara yollarında şu an 50:kişi iki ayrı gurupla sivastan geldiler bunlara bizlerde katılarak öğlen saatlerinde toplanıp topluca ankara caddelerinden yürüyerek stada ulaşacağız .........[/FONT][/COLOR] |
Cevap: ANKARA'DA.BULUŞUYORUZ
[B][I]Yakışır size, yakışır size, şampiyonluk yakışır size. [/I][/B]
|
[B]Salim abinin mekanına hoş geldiniz :D galibiyet istiyoruz[/B]
|
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;472733][B]Salim abinin mekanına hoş geldiniz :D galibiyet istiyoruz[/B][/QUOTE]
[B]galibiyet almadan göndermek olmaz tabi. çok uzaklardan geliyorlar. bizlerden destek takımdan gol ne diyelim hayırlısı. yoksa sahaya atlarım :D[/B] |
sali beeey bak ben gelemiyorum bizim çocukların babasınıda alırmısın ordan sincanda çalışıyor şimdiye kadar bir işe yaramadı bari benim yerime sivas sporu desteklesin gül söyledi deme sakın gelirde başıma bela olur oğlun ali söyledi de pek bi işe yaramaz ama hiç değilse kuru kalabalık olur dimi hadi sivaslılar göreyim sizi kardeşlerim allah gücünüzü artırsın.
|
[B]yol kısa zaman uzun bana müsade
misafir yiğidoları bekletmeyelim [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:01. |