![]() |
Ben Türk'ü her yerde tanırım...
[CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red][B]Ben Türk'ü her yerde tanırım...[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][B] Nerden mi?[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Çanakkale denince vatanım deyişinden,[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Askere giderken, düğüne gider gibi gidişinden[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Vatan borcunu namus borcu bellemesinden,[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Ben Türk'ü silah tutuşundan tanırım...![/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] [COLOR=Red]Ben Türk'ü her yerde tanırım...[/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Nerden mi?[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Örfünden, töresinden, geçmişinden[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Yerken, içerken besmele çekişinden[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Alın terinden emek sarfedişinden,[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Ben Türk'ü boyundan posundan tanırım...![/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] [COLOR=Red]Ben Türk'ü her yerde tanırım...[/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Nerden mi?[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Açken bile tok duruşundan[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] İhtiyaç sahibini bağrına basışından[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Sadaka verip yardımı sevişinden[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Ben Türk'ü sabrından tanırım...![/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] [COLOR=Red]Ben Türk'ü her yerde tanırım...[/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Nerden mi?[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Milliyetci oluşundan,[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Tek bir çatı altında toplanışından[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Eğriye eğri, doğruya doğru bakışından[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Ben Türk'ü Türklüğünden tanırım...![/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] [COLOR=Red]Ben Türk'ü her yerde tanırım...[/COLOR][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Nerden mi?[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Kafire inat farklı oluşundan[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Kardeşinin arkadaşının yanında kalışından[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Silahsızken bile meydan okuyuşundan[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Ben Türk'ü cihad zamanı cihad edişinden tanırım,[/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B] Çünkü ben bir [COLOR=Red]TÜRK[/COLOR]'üm.......[/B][/FONT] [/CENTER] |
Cevap: Ben Türk'ü her yerde tanırım...
Çanakkale'ye gidenler sadece Türkler değildi.Nasıl tanıyacaktı acaba merak ediyorum?
Hangi örf,hangi anane?Genç nesil töreleri değil,dilimizi bile unutmuş. Çok hayali bir şiir. |
[QUOTE=Yiğiter;475487]Çanakkale'ye gidenler sadece Türkler değildi.Nasıl tanıyacaktı acaba merak ediyorum?
Hangi örf,hangi anane?Genç nesil töreleri değil,dilimizi bile unutmuş. Çok hayali bir şiir.[/QUOTE] [B] Soru cevap Türkçe ile Nutuk hitap Türkçe ile Defter kitap Türkçe ile Güllenen bir yurt isterim Unutturanlar sagolsun abi . Vesselam .[/B] |
[IMG]http://www.millethaber.com/uploads/habericfoto/bozkurt_her_yerde.jpg[/IMG]
[B]Ben Türk'ü her yerde tanırım... Nerden mi? Kafire inat farklı oluşundan Kardeşinin arkadaşının yanında kalışından Silahsızken bile meydan okuyuşundan Ben Türk'ü cihad zamanı cihad edişinden tanırım, Çünkü ben bir TÜRK'üm.......[/B] |
[B]Hangi dönemin Türklerini anlatıyor acaba bu şiir. Günümüzü anlatmadığı belli.[/B]
|
[QUOTE=Cley;475614][B]Hangi dönemin Türklerini anlatıyor acaba bu şiir. Günümüzü anlatmadığı belli.[/B][/QUOTE]
[B] Türklügü ve Müslümanligi onur seref duyan bu dönemdeki Türkleri anlatiyor . Sen göremezsin abi :)[/B] |
[QUOTE=Dilsad Hatun;475615][B]
Türklügü ve Müslümanligi onur seref duyan bu dönemdeki Türkleri anlatiyor . Sen göremezsin abi :)[/B][/QUOTE] [B]ben neden göremeyim kardeş. Kör müyüm :)[/B] |
[QUOTE=Cley;475616][B]ben neden göremeyim kardeş. Kör müyüm :)[/B][/QUOTE]
[B]Anlattigim Türk'leri eskiya gibi sayarsaniz göremezsiniz o yüzden :) [/B] |
[I][/I][QUOTE=Dilsad Hatun;475615][B]
Türklügü ve Müslümanligi onur seref duyan bu dönemdeki Türkleri anlatiyor . Sen göremezsin abi :)[/B][/QUOTE] [I]Müslümanlığı izzet ve şeref sayan birisinin Türklükle bir tamlama oluşturmasına gerek yok..[/I] |
[QUOTE=goramaz;475619][I][/I]
[I]Müslümanlığı izzet ve şeref sayan birisinin Türklükle bir tamlama oluşturmasına gerek yok..[/I][/QUOTE] [B] Benim için var senin için yoktur . Müslümanligi ele alip gaflet içinde uyuyan müslüman milletleride goruyorum . Nerde bir MûsLûman zulum altindaysa Türk yetisiyor ve bu benim icin sereftir .[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:22. |