![]() |
105 Yaşın da Yeniden Gençleşiyor
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/105_yasinda.jpg[/IMG]
Sivas'ın Suşehri ilçesinde yaşayan 105 yaşındaki Abuş Şahin'in saçları yeniden siyahlaşırken, dişleri de tekrar çıkıyor. 120 torun sahibi Abuş Şahin'in saçları yeniden siyahlaşırken, dişleri ise tekrar çıkıyor. 105 yaşında olmasına rağmen hiçbir hastalığı olmadığını ve odun kırarak hala dinç olduğunu gösteren Abuş Şahin, uzun yaşamasının sırrının ise doğal besinlerde bulduğunu söyledi. Abuş Şahin, "Uzun yaşamayı kendi imkanlarımla elde ettiğim doğal besinleri tüketerek ve namaz kılmaya bağlıyorum. Çok namaz kıldığım için cenabı Allah rahmetin kapısını bana açıyor ve uzun yaşamamı sağlıyor. Saçlarımın yeniden siyahlaşmasını da buna bağlıyorum. Yakın bir zaman önce de 3 tane dişim çıktı ancak döküldü. İnşallah Allah'ım bana daha da uzun yaşamayı nasip eder" dedi. |
Cevap: 105 Yaşın da Yeniden Gençleşiyor
Bu haberi okuyunca Can Dündar'ın "Hayatı tersinden yaşamak" adlı şiirini hatırladım. Bu dedede öyle olacağa benziyor galiba :)
|
enteresan helal be dedecim 105yaşında ama sapasağlam negüzel hayırlı ömürler versin allah yeniden gençleşiyo dedemiz;)
|
..104,103,102,101,....
Bebek haline gelip ölüyormuş..:D Allah hayırlı ömürler nasip eylesin hepimize..:) |
Abuş dayı 105 yaşına gelmişsin 1 asırdan fazla yaşamış 120 torun görmüşsün nerdeyse iki insan ömrü sürmüşsün daha hala İnşallah Allah'ım bana daha da uzun yaşamayı nasip eder diyorsun :D
|
[B]maşallah ALLAH daha uzun ömürler versin:)[/B]
|
[B]Sivaslı Benjamin Button ;)[/B]
|
[B]dedemize maşallah rabbim ömür vermiş, ve bu ömrün kıymetini bilip ne güzel değerlendiriyor. [/B]
|
[B]MaşşaLLah ße dedeM ßee ' ßendE buqaaR yaşaRmym aceß xD hihihi xD [/B]
|
hey maşallah...
allah(c.c) sağlık versin... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:19. |