![]() |
Kadın Erkek Atışması :)) süppperr :)
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Kadın
Yaradan özenmiş ondan güzelim, Misk-i amber kokan gülden özelim, Gönülden istersen hadi gezelim, Kimlere bakarsın kadın olmasa.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Indigo"][FONT="Arial Black"]Erkek Evrenin zekisi,güçlüsü benim, Zorlukta,engelde değişmez yönüm, Soğuğa,sıcağa dayanır tenim, Boşlukta dönerdin erkek olmasa.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Kadın Yokluğumda duygun olurken suskun, Rasgele gezersin hayata küskün, Haliniz görünür derbeder şaşkın, Üç günde kokarsın kadın olmasa.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Indigo"][FONT="Arial Black"]Erkek. Aslını araştır benlesin tende, Sakın sanmayasın keramet sende, Aşkın ateşine kıvılcım bende, Kutupta donardın erkek olmasa.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Kadın. Benlik dağındaki düşünden uyan, Yaşayan Alemde herkese ayan, Sevgi ile aşkın durağı bayan, Çileyi dokursun kadın olmasa.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Indigo"][FONT="Arial Black"]Erkek Değiştin.büründün başka bir huya, Yüzüne harcarsın tonlarca boya, Korkarım gezmeye gidecek aya, Işıksız fenerdin erkek olmasa. [/FONT][/COLOR] [COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Kadın Duymadım,hiç,gönül alır lafını, En olmaz yerlerde yapar gafını, Geçmişi unutur,ister affını, Gözyaşı dökersin kadın olmasa. [/FONT][/COLOR] [COLOR="Navy"][FONT="Arial Black"]Erkek. Her evden çıkışta isyanda zaman, Bitmeyen isteğe denirse aman, Etrafı kaplıyor hüzünlü duman, Kederi sunardın erkek olmasa. [/FONT][/COLOR] [COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Kadın. Kahvede masada kalıp yatacak, Loto,ganyan,toto derken batacak, Yokluğun yanına hüzün katacak, Yaşlanıp çökersin kadın olmasa.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Navy"][FONT="Arial Black"]Erkek Bir solukta kışa dönüşür yazın, Sevince engeldir zamansız nazın, Frekans tutmasa ses vermez sazın, Yanmadan sönerdin erkek olmasa.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Kadın Kadın malzemesi olur Kudretin, Sevgiyi yüceltir,artar şefkatin, Bakar yavrusuna.verir dikkatin, Nereyi ekersin kadın olmasa.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Indigo"][FONT="Arial Black"]Erkek. Yaşamayı seven,gezmeye düşkün, Nazını çekmeye,olmalı pişkin, Mutlaka istersin,cüzdanı şişkin, Maziyi anardın erkek olmasa.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Kadın. Biraz paralandın şımardı aklın, Her şeyi söyledin kalmadı saklın, Yedikce varile benzedi şeklin, Ömrünce bakarsın kadın olmasa.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Navy"][FONT="Arial Black"]Erkek. Hasretim,özlerim istemem gurbet, Güzel günler için birazcık sabret, Sonsuz mutluluğa ederim davet, Kiminle kanardın erkek olmasa.[/FONT][/COLOR] [COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]Kadın. Bunca sitemleri söyleriz ne diye, Özleriz.bekleriz hadi gel diye, Sen bana.ben sana,Haktan hediye, Yanlışı okursun kadın olmasa. [/FONT][/COLOR] [COLOR="DarkOrange"][FONT="Arial Black"]Ödüllü şiir. Kadir Kaya[/FONT][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:33. |