![]() |
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı toplandı
[img]http://www.sivaslilar.net/images/stories//organize/orta_anadolu_kalkinma_ajansi.jpg[/img]
[B]Orta Anadolu Kalkınma Ajansı toplandı [/B] Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Birçok alanda geniş potansiyele sahip bölgemiz, kalkınma ajansı ile daha büyük hedeflere ulaşacaktır dedi. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Birçok alanda geniş potansiyele sahip bölgemiz, kalkınma ajansı ile daha büyük hedeflere ulaşacaktır dedi. Bilici, Sivas Valisi Ali Kolat, Yozgat Valisi Amir Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer in de katıldığı Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Toplantısı nda yaptığı konuşmada, ajansların, öncelikle bölgedeki kamu, özel ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliğini geliştirerek, bu sayede kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlamayı hedeflediğini söyledi. Kayseri, Sivas ve Yozgat ı kapsayan ajansın 25 Temmuzda kurulduğunu anımsatan Bilici, “Ajansımız, Dr. H. Mustafa Palancıoğlu nun Genel Sekreterlik görevine başlamasıyla birlikte kurumsallaşma sürecine girmiştir. Bu doğrultuda 2009 yılına ait ajans çalışma programı, bütçesi ve harcama programı hazırlanmış, Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı tarafından onaylanmıştır. Onaylanan ajans bütçesi olan 4 milyon lira, bu hafta başında ajans hesabına aktarılmıştır. Ajansımız en kısa zamanda hizmet binası ve yatırım destek ofislerine karar verecek. Önümüzdeki ay itibariyle ajans bünyesinde istihdam edilecek uzman ve destek personel alımı ilanı vereceğiz” dedi. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı nın kısaltmasını ORAN olarak belirlediklerini ifade eden Bilici, Bugün gerçekleştireceğimiz yönetim kurulu toplantısında özel bir firmayla birlikte tasarladığımız ajans amblemine karar vereceğiz. Bölgemizin potansiyelini harekete geçirerek bölgesel gelişmeyi hızlandırma ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmada ajansımıza büyük görevler düşmektedir. Sanayi, ticaret, tarım, turizm, eğitim ve sağlık gibi birçok alanda geniş bir potansiyele sahip olan bölgemiz, kalkınma ajansı ile daha büyük hedeflere ulaşacaktır dedi. Vali Bilici nin konuşmasının ardından, Ajans Genel Sekreteri Dr. H. Mustafa Palancıoğlu, Kayseri İl Genel Meclisi Başkanı Sadettin Aydın, Sivas İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata, Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı Üzeyir Arslan, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Işık ın da katıldığı toplantı, basına kapalı devam etti. [B] Memleket Sivas Gazetesi [/B] |
Cevap: Orta Anadolu Kalkınma Ajansı toplandı
[B]İnşallah o istediğiniz hedeflere ulaşırsınız.Allah yardımcınız olsun[/B]
|
Körler sağırlar, birbirini ağırlar!
Laf peşinde koşmaya devam, kelli felli herifler! |
[QUOTE=BOUN;504815]Körler sağırlar, birbirini ağırlar!
Laf peşinde koşmaya devam, kelli felli herifler![/QUOTE] Katılmıyorum Bu sözlerinize İçlerinde Başarılı Belediye Başkanları var ve yöneticiler var Ayrıca Son Cümlenizde Hiç Hoş Bir söz Değil. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:17. |