![]() |
Tebrikler Sandalli
[B]Bir internet sitesinde yapılan şiir yarışmasında sitemiz üyelerinden Sandalli birinci olmuştur.
Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Kalemine yüreğine sağlık...Birinciliği kazandığı şiirini paylaşıyorum...[/B] [B][CENTER][COLOR="Navy"]Beni Sensiz Eyleme Ahu gözlüm beni sensiz eyleme Sevdamızı dinle, haydi sez beni Kalbi dağlatacak bir şey söyleme Sevindirsin dilden çıkan söz beni Aşkını merhem et yürek yarama Sevdan ışık olsun kalpte karama Mutluluğu başka yerde arama İlhamın yap,şiir diye yaz beni İhsan et sevdanı yürekte dursun Sevgimiz bitmesin ömrünce sürsün Saklama gerçeği tüm dünya görsün Gökyüzünü tuval eyle çiz beni Aşkın ateş olsun kalbimi yaksın Gönlümden gönlüne sevdalar aksın Bırak ela ela gözüme baksın Bakışlara köle etsin göz beni Mah cemalin buram buram gül gibi Leblerden dökülen şeker, bal gibi Unutma gurbette beni el gibi Sevdam diye yüreğine kaz beni Al da benliğimi sende ben olsun Aşkın tüm izleri sinemde kalsın Yeter ki Siyahi bir murat alsın, İster canın eyle, ister üz beni.[/COLOR] Hasan İlter[/CENTER][/B] |
Cevap: Tebrikler Sandalli
Tebrik ederim sandalli abimizi.
Siiride gercekten cok güzelmis. |
[B]hece ölçüsü-kafiye-redif
hepsi çok güzel dört dörtlük bi şiir olmuş tebrik ederim hasan abi[/B] |
[B]Mah cemalin buram buram gül gibi
Leblerden dökülen şeker, bal gibi Unutma gurbette beni el gibi Sevdam diye yüreğine kaz beni[/B] Harika bir siir , sahsen çok begendim. Tebrikler . |
tekrar tebrik ederim hasan şiir mükemmel fazlasıyla haketmişsin yüregine saglık ........
|
[B][I][COLOR=red]Abi tebrik ederim ,siirlerin cok güzel begenerek okuyorum eline yüregine saglik[/COLOR][/I][/B]
|
sandalli tebrik ederim, siirin guzel:)
|
Yarışmaya girdi oldu birinci,
Şiiri okudum sanki bir inci, Cley´de sağolsun açmış topici, Yüreğine sağlık tebrikler kankam. |
Bence şair; şiir yazma eylemini sürekli kılan kişidir. Hayata dair bakışını, izlenimini, hislerini şiire döken kişidir. Adeta şiiri hayatının merkezine oturtan kişidir. Çünkü o şiirin safından, şiirin gözlüğünden bakar hayata. Günlük hayatta kullanılan kelimelerin onda daha derin anlamları vardır. Ben buna "kelimelerin arkasını görmek" diyorum.
Hasan İlter, kelimelerin arkasını görebilen ender insanlardan biri. Yüreğini insanlara, sevgiye, dostluğa parselleyen duygu adamı. Bence bu birincilik gecikmiş olmakla beraber ilk olmayacak. Ozanın, şairin her zaman en iyisini çıkaran Sivas, Hasan İlter’le ileride daha çok gururlanacak. Tebrikler abi, yüreğin ve kalemin hiç susmasın. |
abicim tebrik ederim seni
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:43. |