Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başkan Ürgüp'e "Yılın Belediye Başkanı" Ödülü Verildi (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=32744)

Sivaslilar.Net 08.01.2010 19:07

Başkan Ürgüp'e "Yılın Belediye Başkanı" Ödülü Verildi

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//belediye/urgup_odul.jpg[/IMG]

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e, yaptığı çalışmalar dolayısıyla Tüm Anadolu Çalışan ve emekliler Birliği Derneği (TAÇED) tarafından "Yılın Belediye Başkanı" ödülü verildi.

Tüm Anadolu Çalışan ve Emekliler Birliği tarafından (TAÇED) bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ödül töreninde proje ve çalışmalarıyla ödüle layık görülen isimler ödüllerini aldı. Ankara Rixsos Otel'de düzenlenen törende yılın bakanları, milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratları, sivil toplum örgütleri, iş, basın ve sanat dünyasının başarılı isimlerine ödül verildi.

TAÇED Genel Başkanı Hacı Kayaer, törende yaptığı konuşmada, bu yıl dördüncüsünü verdikleri ödüllerle, ülkeye emeği geçenleri teşvik etmeyi amaçladıklarını bildirdi. TAÇED'in gücünü çalışanlar ve emeklilerden aldığını ifade eden Kayaer, bu kesimlerin sorunlarını meydanlarda değil, görüşmelerde çözmeye çalıştıklarını kaydetti.

Ödül töreninde 29 Mart seçimlerinin ardından göreve gelen Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, yaptığı başarılı çalışmaları dolayısıyla TAÇED tarafından "Yılın Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldü. Sivas Belediyesi tarafından belediyecilik çalışmalarının yanı sıra özellikle sosyal ve kültürel alanda yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Ürgüp "Yılın Belediye Başkanı" seçildi.

TAÇED'in düzenlediği ödül töreninde katılamayan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp adına ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı aldı.

Yurt dışı gezileri ve yoğun çalışma temposu nedeniyle, Ankara'da düzenlenen ödül töreni katılamayan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün ödülünü bugün Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı kendisine takdim etti.

IHA

EyüphanAydın 08.01.2010 19:46

Cevap: Başkan Ürgüp'e "Yılın Belediye Başkanı" Ödülü Verildi

[B]Belediye başkanımızı tebrik ederiz.[/B]

LaEdri 08.01.2010 21:57

:)............................

İsmail Özçelik 08.01.2010 22:46

ne için verilmiş ki ödül ben anlamadım

Cley 08.01.2010 22:52

[QUOTE=sultansehir;510792]ne için verilmiş ki ödül ben anlamadım[/QUOTE]

belediyecilik çalışmalarının yanı sıra özellikle sosyal ve kültürel alanda yapılan başarılı çalışmalardan dolayı verilmiş. !!!

İsmail Özçelik 08.01.2010 22:59

[QUOTE=Cley;510793]belediyecilik çalışmalarının yanı sıra özellikle sosyal ve kültürel alanda yapılan başarılı çalışmalardan dolayı verilmiş. !!![/QUOTE]

ben genelde o çalışmaların Osman Seçilmiş ve Sami Aydın döneminden kaldığını sanıyordum yanılıyor muyum? yoksa bu ilk yıl gelen bir belediye nasıl hemen böyle bir ödül alabilir anlamış değilim!!!!

LaEdri 08.01.2010 23:00

[QUOTE=sultansehir;510792]ne için verilmiş ki ödül ben anlamadım[/QUOTE]

BBP'nin sahip olduğu belediyeler arasındadır o ödül..:)

İsmail Özçelik 08.01.2010 23:03

[QUOTE=Ötüken;510803]BBP'nin sahip olduğu belediyeler arasındadır o ödül..:)[/QUOTE]

Tamam şimdi daha anlaşılır oldu teşekkürler:) Tebrik ederim başkanımızı:rolleyes:

gercekci58 08.01.2010 23:05

şehidimizin gözü arkada kalmadı allah nice nice rahmet eylesin çalışmaya devam sayın başkan

goramaz 08.01.2010 23:32

Çöpçüler kralı'' filminde kemal sunal şarkıcı olunca eski nişanlısının babası , resimlere bakıp iç geçiriyor: ''aslında güzel adamdı bizim damat''
o film aklıma geldi.
hele üzerinden bir yıl geçseydi de o zaman verselerdi yılın belediye başkanı ödülünü

WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:41.