Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İktidar milletvekilleri Sivas'ı dinleyecek (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=32919)

Sivaslilar.Net 15.01.2010 00:12

İktidar milletvekilleri Sivas'ı dinleyecek

Cuma, 15 Ocak 2010

İktidar milletvekilleri, 16 Ocak cumartesi akşamı sivil toplum örgütleri ve medya mensupları ile bir araya gelecek.

'Sivas'ı dinliyoruz' isminin verildiği programda vekiller, il için yaptıklarını anlatarak yeni projeler alacak. AK Parti il teşkilatının organize ettiği, sivil toplum örgütleri ile vekil buluşması, cumartesi günü Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilecek.

Daha önce halk - vekil buluşmasını sağlayan teşkilat, şimdi de kanaat önderleri ile vekilleri bir araya getirecek ve 'Sivas'a neler yapılabilir?' sorusuna cevap arayacak.

AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru imzası ile bütün sivil toplum örgütleri ile basın kuruluşlarına mektup yazılarak, "Sivas ile ilgili düşüncelerinizi ve önerilerinizi lütfen yazılı olarak getirin, gündeme alalım. Yazılı olur ise takibini yapmak daha kolay olur." denildi.,

Cumartesi günkü buluşmada yoğun katılımın olması bekleniyor. Seçimlere bir yıl kala gerçekleştirilecek bu toplantı vekiller açısından da ayrı önem taşıyor.

Vekiller, bu toplantıda üç yılın hesabını verecek ve gelecek yıl yapılacak projelerin önerisini alacak.

(CİHAN)

LaEdri 15.01.2010 00:32

Cevap: İktidar milletvekilleri Sivas'ı dinleyecek

Burası leş gibi erken seçim kokuyor..:)

MUTLU İTİK 15.01.2010 00:39

ne yaptıklarınımı
yanlış anladık sanırım
kaç oy alacaklarını

Meraküm 15.01.2010 00:41

Dinleyecek Bir şey yok Yaptıkları ortada Sorunlar Ortada Eğer Oy için geliyorlarsa Sivaslı Böyle vekillere daha vermez Sivasa Daha Doğru düzgün sahip çıkamadılar Sahipsiz bıraktılar Birde İktidarda olacaklar utanmaları lazım

Kibrisli 15.01.2010 00:53

1- Öneriler yazılı olarak istemektedir ki, eleme yapsın, başına bela olacak şeyleri çıkartsın ki rezillik yaşamasınlar... Hesap veremeyeceği şeyleri gündeme almasın... Sizin gündeminizi orada tartışacaksanız bunun neresi halkı dinleme onu anlamadım... AKP usulü demokrasi :)

2- Muhtemelen kendi il örgütü ve gençlik kolları ile o salonu dolduracaklar, sonra da dışardan gelen, halktan kişilere yer kalmayacak böylece hem kalabalık görünecek hem de protesto edilme korkusu yaşamayacaklar..

Ayrıca halk vekil buluşmasını ben hatırlamıyorum???? Hatırlayan var mı??? Ayrıca ve son ayrıca bu: Provakasyona açık bir toplantı bence yapmasınlar, belki tanıdıkları insanlar bile provoke edebilir, AKP'de madur olabilir böylece, halkımız da maduru pek sever ve oy verir...

ekingölü58 15.01.2010 02:25

UMARIM MEMLEKETIMIZ ICIN HAYIRLI OLUR

cagdasim 15.01.2010 06:45

CUMHUR!YET!N TEMEL!N! GÜZEL!M S!VAS´IMIZDA ATTIK!! Ama gelin görünki,hic bir hükümette güzel ilimize elle tutulur hic birsey yapilmadi!

Gelecek olan sözde millet vekilleride göz boyayip gidecek,yine olan garibim halkimiza olacak,umarim birdahaki secimlerde S!VAS´IMIZI daha güzel yerlere getirecek,kisi veya kisiler secilirde halkimiz refah icinde yasar...

S!VAS´IMA ALMANYA/KÖLN´DEN SELAM OLSUN ;))

Salim58 15.01.2010 08:00

[B]sorunları dinleyecek birşey varmı ben bilmiyorum.

önce kendilerine bi sorsalar bizler sivasa ne yaptık niye yapmadık neden yapamıyoruz.

dinlemeye not almaya gerek yok Ankaradan herşey açık ve net görünüyor.[/B]

EyüphanAydın 15.01.2010 12:59

[B]Şimdiden hayırlısı olsun.[/B]

balix 15.01.2010 21:22

Ben bu 4 herifin Sivas için ne yaptığını bırakın, mecliste ne yaptıklarını merak ederim... Ve Sivas bunları neden seçti onu anlayamam...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:20.