Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=203)
-   -   AK Parti Koyulhisar danışma meclisi toplantısını yaptı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=34178)

Sivaslilar.Net 15.03.2010 08:21

AK Parti Koyulhisar danışma meclisi toplantısını yaptı
 
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=17837&token=41042][img]http://resimzade.com/Show.html?i=17837&token=41042[/img][/url]

[B]AK Parti Koyulhisar İlçe Teşkilatı'nın ''İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'' yapıldı.
Koyulhisar Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.
[/B]

Toplantıda konuşan Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, belediyenin 2009 yılı içerisinde ilçede yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi.
AK Parti iktidarı ile birlikte ülkenin bir kalkınma hamlesi içerisine girdiğini, Koyulhisar'ın da bundan yeterince istifade ettiğini belirten Eren, ''Belediye başkanlığım dönemimde yaptığım tüm hizmetleri sıralamaya kalksam bu toplantının çok uzun süreceğini biliyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Koyulhisar'da büyük ve önemli projelere imza attık. Hizmet görmeyen mahallemiz, sokağımız kalmadı. Biz bunları asla yeterli görmüyoruz ve ilçemizin her sorununu çözene kadar var gücümüzle çalışacağız'' dedi.
Yaptıkları tüm hizmetlerin takip ve masraf isteyen işler olduğunu anlatan Eren, ''Ama biz yılmadan, usanmadan Koyulhisar'a bu hizmetleri yapıyoruz. Biz yatmak için, oturmak için bu göreve gelmedik. Çalışacağız ve Koyulhisar'a hizmete devam edeceğiz'' diye konuştu.
AK Parti Koyulhisar İlçe Başkanı Ferhan Epsileli ise AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren yol gösterici, ufuk açan, eleştiri ve uyarılara her zaman kulak veren ve bunları dikkate alan bir anlayışla çalıştığını söyledi.
Epsileli, AK Parti'nin toplumun taleplerini her zaman dinlediğini ve bunların karşılanması için var gücüyle çalıştığını belirtti.
AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yılmazer de parti teşkilatı olarak sıkı bir tempoda çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, ''AK Parti teşkilatları olarak 2010 yılında ilçe danışma meclisi toplantılarını aksatmadan yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını iletebileceği, her türlü sıkıntılarını söyleyebileceği bir kapının olduğunu ve bu kapının da hiç kuşkusuz AK Parti teşkilatları olduğunu unutmamalıyız'' dedi.
AK Parti Koyulhisar İl Genel Meclis Üyesi Eyüp Ayın ise siyasetin ve teşkilatçılığın bir ekip işi olduğunu belirterek, ''Koyulhisar'da biz bu dengeleri tümüyle sağlamış ve hizmet noktasında başarıya ulaşmış bir teşkilat olmanın haklı ve mutlu gururunu yaşıyoruz'' diye konuştu.
Toplantı, dilek ve temennilerin iletilmesiyle sona erdi. Toplantıya, AK Parti Sivas İl Başkan Yardımcıları Süreyya Bulur ve Halil İbrahim Yılmaz ile köy ve mahalle muhtarları ve çok sayıda partili katıldı.

Sivas Hürdoğan.

serkanka58 15.03.2010 09:33

AK Parti Koyulhisar danışma meclisi toplantısını yaptı
 
yürü be memleketim.................


WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:15.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.