![]() |
Cadde ve sokaklar güllerle donatmaya...
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//belediye/guller-sivas.jpg[/IMG]
[B]Sivas’ı gül bahçesine çevirmeyi planlayan Sivas Belediyesi park bahçe gibi alanları güllerle donatma çalışmalarına başladı. [/B] Şehrin refüj kavşak, park bahçe gibi alanlarını güllerle süslemeyi hedefleyen Sivas Belediyesi, 2010 yılında yapılacak olan kavşak ve yol düzenlemeleri ile ilgili çalışmalarına havaların ısınması ile birlikte hız verdi. Sivas’ı adeta Gül Şehri yapmayı planlayan Sivas Belediyesi çalışmalara dün 27 Haziran Öğretmenler Parkı’ndan başladı. Parkı etrafına ekipler tarafından çiçeklikler ve güller dikilmeye başlandı. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun gülleri çok sevmesinden dolayı böyle bir girişimde bulunan Sivas Belediyesi Sivas'ın Cadde ve sokaklarında güller açtırmanın girişimlerine başladı. Sivas Hürdoğan |
Cevap: Cadde ve sokaklar güllerle donatmaya...
[B]Gitmek nasip olur ise görmekte nasip olur inşallah..[/B]
|
Bu Çalışmalarından dolayı Doğan Ürgübü Tebrik Ediyorum Ayna Belgeselinde Amerikanın şehirlerini gösteriyor ağaçlık yeşillik biz ise ağaçları kestik
|
Yaş kesen baş keser sözünü unutmayın. Oda canlı. Yaşama hakkı var."
"Üstelik yaşamın te kendisi. Kestiğiniz her ağaç yaşamı elimizden alıyor. Lütfen Ağaç kesmeyin. Mümkün ise o gün gidin bir ağaç dikin. Nerede bir boş alan bulursanız oraya dikin. Ama dikin. Biz insanlara sağladığı fayda ve yararları anlatmaya kalksam burada sayfalar yetmez. Ayrıca ağaçlar kuşların, evcil hayvanların evidir, barınağıdır. Onları yok etmeyin. "Daha güzel bir Sivas için el ele" Emeği geçen herkese teşekkürler. |
çok güzel bir çalışma en azından görüntüsü olur ama aşırısı da israf olur sayın başkanım.
|
Çok yerinde bir çalışma can şehrimize gül yakışır zaten, her taraf gül olsun renk renk, çok seviyorum gülleri bakmaya doyamadıgım çiçeklerin başında gül gelir ardından lale....Teşekkürler ...........
|
adımın gül olmasına şimdi daha sevindim pek beğenmiyordum eski diye sanki ben yeniyim
neyse tebrik ediyorum sayın başkanı şehri güzelleştirmeye çalışıyoda aksu parkın diğer tarafıda yapıldımı acep onu meraak ettim orası yapılmazsa şehrin girişi yine iç açıcı olmayacak.bence hazır el atmışken orayıda hallediversin başkan bey. |
keşke Muhsin başkanın emanetine sahip çıkmak gül dikmek kadar kolay olsaydı.
|
[QUOTE=HasreT;535313]Çok yerinde bir çalışma can şehrimize gül yakışır zaten, her taraf gül olsun renk renk, çok seviyorum gülleri bakmaya doyamadıgım çiçeklerin başında gül gelir ardından lale....Teşekkürler ...........[/QUOTE]
bencede sivasima güller yakisir |
aynı lale devri gibi olacak demekki güzel bi çalışma zaten ağaçları hep kestiler güllerle güzel görünüm sağlar belediyeye başarılar diliyorum
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:19. |