![]() |
Kamyonun altında kalan genç canından oldu
[B]Sivas'ın Suşehri ilçesinde kamyonun altında kalan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. [/B]
Alınan bilgiye göre, 49 yaşındaki Fahrettin Satılmış'ın kullandığı 55 BE 733 plakalı kamyon, Yalnızbağlar Mahallesi cezaevi mevkisinde arızalandı. Fahrettin Satılmış, bölgeden 58 SE 521 plakalı traktörü ile geçen 30 yaşındaki Ahmet Yeğin'den, arızalanan kamyonun çekilmesi için yardım istedi. Yeğen, zincir bağlanan kamyonu traktörüyle çekmeye başladı. Suşehri İlçe Jandarma Komutanlığı önünde aniden hızlanan kamyon, zincirle bağlı olduğu traktöre çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bulunduğu traktörden düşen 27 yaşındaki İsmail Apaydın, kamyonun altında kaldı. Ağır yaralanan Apaydın, ambulansla Suşehri Devlet Hastanesine kaldırıldı. Apaydın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrası, kamyon şoförü Fahrettin Satılmış ve traktör sürücüsü Ahmet Yeğin, Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Sivas Hürdoğan. |
Cevap: Kamyonun altında kalan genç canından oldu
Allahtan rahmet diliyorum Allah kazlardan korusun
|
işte bakın arkadaşlar çocuüun eceli gelmiş traktörle kamyonda bahanesi oldu görüyomusnuz allahtan rahmet diliyorum kederli aileyede başsağlığı ve sabır diliyorum mekanı cennet olsun gencimizin
|
[B][I]Ölüm nerde nasıl geleceği belli olmuyor ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun Rabbim geride kalan ailesinede büyük sabırlar versin.[/I][/B]
|
allah rahmet eylesin ailesine sabirlar diliyorum..
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:09. |