![]() |
Sivas'ın Vergi Rekortmenleri Belli Oldu
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/doga/sivas-hayat.jpg[/IMG]
Sivas'ta, 2009 yılı kazançları üzerinden 2010 yılında verilen beyannamelere göre en yüksek gelir vergisi ödeyen mükellefler belli oldu. Sivas Defterdarlığınca açıklanan gelir vergisi rekortmenleri listesinde ilk sırayı 284 bin 328 TL ile nakliyat, akaryakıt, bina inşaat alanında faaliyet gösteren Murat Kuzucu aldı. İsminin açıklanmasını istemeyen bir kişi ise 207 bin 618 TL ile ikinci, noter Yusuf Afşarlar da 198 bin 113 TL ile üçüncü oldu. Bu 3 rekortmen ile birlikte vergi rekortmenleri listesinde ilk 10'a giren diğer 7 kişinin isimleri şöyle: 'Tıbbi araç satışı Ahmet Doğan 134 bin 891 TL, özel sağlık polikliniği Baki Çoban 130 bin 362 TL, dolmuş taksi işleri Halife Tatar 129 bin 584 TL, noter Mesude Yardım 127 bin 98 TL, bina müteahhidi Adem Edip Kızıltoprak 122 bin 894 TL, mühendis Mustafa Cesur 122 bin 473 TL, eczacı Bahadır Eren 120 bin 966 TL.' |
Cevap: Sivas'ın Vergi Rekortmenleri Belli Oldu
helal olsun bu vatandaşlarımıza vergi kalkınmanın temelidir.
|
ya bu marka kaptanlar öncü vs. bu büyük kuruşların adı neden yok acaba çok merak ediyorum
|
[QUOTE=Duhan58;544328]ya bu marka kaptanlar öncü vs. bu büyük kuruşların adı neden yok acaba çok merak ediyorum[/QUOTE]
Kardeş haberde ''gelir vergisi'' rekortmenlerinden bahsediyor, ''kurumlar vergisi'' rekortmenlerinden değil! |
"Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır" İşadamı Sayın Murat Kuzucu'yu tebrik eder hayırlı işler ve başarılar dilerim.
|
helal olsun başarılar diliyorum
|
tebriik ediyorum hepsinide ve işlerinde hayırlı kazançlar başarılar diliyorum.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:44. |