![]() |
HAFİK'TE
[PHP][/PHP]HAFİK’TE
Bin bir güzelliğin esareti var Açılıp saçılmış güller Hafik’te Gördüm cennet gibi bir başka diyar Bugün gülüp oynar eller Hafik’te Yaprağı kuruyup solmamış gazel Seksen iki para Köyüyle güzel Şairler dilinde özel'mi özel Dosta doğru eser yeller Hafik’te Batısında Sivas Doğuda Zara Özünden bağlanmış kutsal bayrağa Vatan toprağında açılsa yara Semaya yükselir eller Hafik’te Turnam bu yerlerde dolaşıp gezer Aynalı sazanlar derinde yüzer Yeşilbaşlı ördek hile mi sezer Cenneti andırır göller Hafik’te Koçhisardan aldı Hafik’e döndü İlyas MEMİŞ’LE ün salıyor şimdi Zeki AYDIN Beyle gözyaşı dindi Eli kalem tutan güller Hafik’te Bir yanda Doganşar biryanda Kangal Dur gitme be gardaş bekle biraz kal Sitemkâr ALİM der damak tadı bal Bugün çalıp söyler teller Hafik’te Bekir ALİM (SitemkarAşık) 16.Temmüz 2010 Not:Sivasın şirin ilçesi Hafik'te Üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Hafik Festivali Şenliklerine ithafen yazıldı |
Cevap: HAFİK'TE
Turnam bu yerlerde dolaşıp gezer
Aynalı sazanlar derinde yüzer Yeşilbaşlı ördek hile mi sezer Cenneti andırır göller Hafik’te ağzınıza sağlık.. topraklarımın dumanlı dağlarını yaylalarını özledim.. |
[QUOTE=SitemkarAşık;565430][PHP][/PHP]HAFİK’TE
Bin bir güzelliğin esareti var Açılıp saçılmış güller Hafik’te Gördüm cennet gibi bir başka diyar Bugün gülüp oynar eller Hafik’te Yaprağı kuruyup solmamış gazel Seksen iki para Köyüyle güzel Şairler dilinde özel'mi özel Dosta doğru eser yeller Hafik’te Batısında Sivas Doğuda Zara Özünden bağlanmış kutsal bayrağa Vatan toprağında açılsa yara Semaya yükselir eller Hafik’te Turnam bu yerlerde dolaşıp gezer Aynalı sazanlar derinde yüzer Yeşilbaşlı ördek hile mi sezer Cenneti andırır göller Hafik’te Koçhisardan aldı Hafik’e döndü İlyas MEMİŞ’LE ün salıyor şimdi Zeki AYDIN Beyle gözyaşı dindi Eli kalem tutan güller Hafik’te Bir yanda Doganşar biryanda Kangal Dur gitme be gardaş bekle biraz kal Sitemkâr ALİM der damak tadı bal Bugün çalıp söyler teller Hafik’te Bekir ALİM (SitemkarAşık) 16.Temmüz 2010 Not:Sivasın şirin ilçesi Hafik'te Üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Hafik Festivali Şenliklerine ithafen yazıldı[/QUOTE] yürekten kutlarım çok güzel bir övgü yüreğin var olsun aşık diyari babadan saygılar |
[I][B]Bir yanda Doganşar biryanda Kangal
Dur gitme be gardaş bekle biraz kal Sitemkâr ALİM der damak tadı bal Bugün çalıp söyler teller Hafik’te [/B][/I] Bu Güzel Paylaşımınız İçin Sonsuz Teşekkürler Abi.... |
Bu güzel ve anlamlı festivale Sayın kaymakamımız İlyas Memiş tarafından davet edilmeme rağmen Sivas dışında tatilde olmam nedeniyle katılamadığım için nasıl üzgünün anlatamam. O gün bütün yüreğim orada idi sanki. Şu an halen Antalya'dayım ve halen Hafik'te bulunamadığımın üzüntüsünü yaşıyorum.
Değerli Bekir kardeşim şiiriniz muhteşemdi. Yürekten kutluyorum.... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:02. |