![]() |
ÇUKURCA'DA ÇATIŞMA : 6 ASKERİMİZ ŞEHİD 15 ASKER YARALI
[COLOR=black][B][I]Gül vatanın bağrından demet demet derdiğim,[/I][/B][/COLOR]
[COLOR=black][B][I]Destanlara adını "Mehmet" diye verdiğim,[/I][/B][/COLOR] [COLOR=black][B][I]Davul ile, zurnayla askere gönderdiğim,[/I][/B][/COLOR] [COLOR=black][B][I]Koç gibi yiğitlerim tabut ile dönüyor[/I][/B][/COLOR] [B][COLOR=red]Hakkari'nin Çukurca İlçesi’nin Kavşak- Uzundere arasındaki bölgede, askeri birliğe sızma hazırlığı yapan teröristlerle çatışma çıktı. Çatışmada ilk belirlemelere göre 6 asker şehit oldu, 15 asker de yaralandı.[/COLOR][/B] [I][B]Çukurca İlçesi'ne 30 kilometre uzaklıktaki Hantepe'de konuşlu Kayseri Komando Tugay Komutanlığı’na bağlı askeri birliğe sızmaya çalışan PKK'lı teröristler, saat 01.30 sıralarında iki ayrı noktadan uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla saldırıya geçti. [/B][/I] [B][COLOR=red]Çatı[/COLOR][COLOR=red]şma sabaha kadar sürdü[/COLOR][/B] [B][I]Askerlerin anında karşılık vermesi ve bölgeye sevk edilen takviye birliklerin gelmesiyle çatışma aralıklarla sabah saatlerine kadar sürdü. Sabah saatlerinde gelen ilk bilgide teröristlerin açtığı ilk ateşle 6 asker şehit olduğu, 17 askerinde de yaralandığı belirtiliyordu. Ancak Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada yaralı asker sayısının 15 olduğunu, bir teröristin de ölü ele geçirildiğini söyledi. [/I][/B] [B][I]Yaralılar helikopterle Hakkari Asker Hastanesi'ne getirilerek tedaviye alındı.[/I][/B] |
Cevap: ÇUKURCA'DA ÇATIŞMA : 6 ASKERİMİZ ŞEHİD 15 ASKER YARALI
ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLERİM
YANDI CİĞERLERİMİZ YİNE BU NASIL İŞ AKLIM DURUYOR ONLARDABİR GEBERİK BİZİM BİR SÜRÜ ŞEHİT |
[B][COLOR=darkorange]Herkez üzerine düşeni hakkıyla yerine getirmeli bu bağlamda bizim üzerimize düşen tek şey ne yazık ki sadece dua etmek ve şehitlerimizin şehadetlerinin kabulunu dilemek oluyor.Rabbim şehitlik mertebesine erdirsin onları ve ailelerine sabırlar versin ,sadece empati kurunca bile dayanılmaz olan bu durumu birebir yaşamak çok acı ....[/COLOR][/B]
|
[I][B]Hainler yine hainliğini yaparak, ihanetin en emsalsiz örneklerini sergilemeye devam ediyorlar.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize'de acil şifalar dilerim. [/B][/I] |
hainler içimizde.memleketin bütün kurumlarında.kurda kuzu teslim ediliyor,herişimiz böyle.
ve bir başka kötü olan noktaysa,görevden alınması gerekenleri görevden alsan dahi,yerine getireceklerinde benzer özelliklerde. bu nasıl bir satılmışlıktırki anlayan yok. uçaksavar vardı hiç atmadı.1tane dahi. g3 vardı seriye bağlasan 1tane atıp kalıyordu. a 4ü ateşlesen,sen şama atıyorsan o fizana gidiyordu. tank topunu ateşlesen,üsteğmen ayarını bozduğu için 100 metre ileri düşüp kalıyordu..... arkadaşlar bunlar benim bilfiil yaşadıklarım. hayal veya abartı sanmayın.... onun içinde bu hallerdeyiz. RABBİM ŞEHADETİNİZİ KABUL ETSİN YİĞİTLER. RABBİM KALANLARINA DA SABIR VERSİN.. |
[QUOTE=filografozan;565656]hainler içimizde.memleketin bütün kurumlarında.kurda kuzu teslim ediliyor,herişimiz böyle.
ve bir başka kötü olan noktaysa,görevden alınması gerekenleri görevden alsan dahi,yerine getireceklerinde benzer özelliklerde. bu nasıl bir satılmışlıktırki anlayan yok. uçaksavar vardı hiç atmadı.1tane dahi. g3 vardı seriye bağlasan 1tane atıp kalıyordu. a 4ü ateşlesen,sen şama atıyorsan o fizana gidiyordu. tank topunu ateşlesen,üsteğmen ayarını bozduğu için 100 metre ileri düşüp kalıyordu..... arkadaşlar bunlar benim bilfiil yaşadıklarım. hayal veya abartı sanmayın.... onun içinde bu hallerdeyiz. RABBİM ŞEHADETİNİZİ KABUL ETSİN YİĞİTLER. RABBİM KALANLARINA DA SABIR VERSİN..[/QUOTE] BÜTÜN SÖYLEDİKLERİN BİRE BİR DOĞRUDUR KARDEŞİM NE YALAN NEDE ABARTI DAHADA FAZLASI VAR HER ŞEY HER YERDE KONUŞULMUYOR ? |
şehitlerimize allahtan rahmet yaralı gazilerimize acil şifalar diliyorum vah ana kuzuları vah pkk meclise bile girdi bukadar musamma verilirmi be adamlar meclisde pkkya arka cıkıyo varmı böyle bişey bizim liderlerimiz bir birleriyle uğraşıyo hainler anaların babaların ciğerini dağlıyo umurları bile duymuyo AKP bu konudan çok başarısız oldun bunu bil lütfen şu açılım sevdasından vazgeç gerekeni yap yeter artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
Başımız sağolsun.
Duyarsız bir toplum yok olmaya mahkumdur. Bu kadar mu duyarsızlaştık? Askerlerimizin şehit olması bu kadar mı sıradanlaştı? Şuraya girip "milletimizi başı sağolsun" yazmak çok mu zor? Gereksiz onlarca konuların altında yüzlerce yorum varken....Neyse. |
Allah sehitlerimize rahmet gazilerimize şifa ihsan etsin..
Teröre yardım edeni hoş göreni bu acıya en ufakta olsa katkı saglayanı kahretsin |
allah rahmet etsin ailelerine sabır versin şehit ailessi olarak nekadar ağır bir yük olduğunu biliyorum allah aileleere yardım etsin ve hepimizin başısağolsun
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:33. |